• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Kazna za Evertona!? Besmislica!

Autor mondo.rs

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić smatra da bi bilo besmisleno da Everton Luiz posle svega bude kažnjen.

 Marko Nikolić - kazna za Evertona besmislena Izvor: MN PRESS

Ni dva dana posle skandala na Banjici i vređanja Evertona Luiza na rasnoj osnovi od strane navijača Rada, ne smirju se bura koja se podigla.

Brazilac će zbog žutih kartona propustiti duel sa Borcem iz Čačka, ali postoji mogućnost da vezni fudbaler crno-belih ne odigra ni "večiti" derbi 4. marta.

Stop rasizmu - podrška Eviju!


Naime, zbog nepristojne gestikulacije isprovocirane majmunskim kricima od strane pristalica "građevinara", Evertonu možda preti i suspenzija Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.


 Trener fudbalera Partizana, Marko Nikolić, smatra da bi svaka sankcija prema njegovom igraču od nadležnih organa bila besmislena.

"Mislim da bi to bilo besmisleno, ali nisam taj koji je u Disciplinskoj komisiji i koji će odlučivati o tome, pogotovo u ovakvoj situaciji. Mada...", zastao je šef stručnog štaba "parnog valjka" i dodao: "Neka oni odluče, ne bih o tome".

Nikolić se osvrnuo na nedeljna dešavanja na stadionu Rada.

"Ne gledam uopšte više na tu situaciju. Ni tada nisam želeo da se bavim time, a pogotovo ne sada. Izjavio sam, iako nisam imao potpune informacije, da je sramno to što se dešavalo na Banjici. Danas je svakom normalnom čoveku jasno o čemu se radi... Tada se tražila od mene kritika i da se prebaci odgovornost na Evertona, što nisam dozvolio. Sa ove distance, čini mi se, vreme mi je dalo za pravo", rekao je mladi trener.

POVEZANE VESTI

Everton je fokusiran na klupske obaveze.

"Normalno radi. Imali smo razgovor s njim i on oseća podršku od svih nas u klubu - uprave, saigrača, stručnog štaba, navijača... Zaboravio je tu priču i okrenuo se novim obavezama. Za mene je jedino normalno da svi osude pojavu rasizma, sve ostalo je na organima koji su za to zaduženi - Zajednici, FSS itd", podvukao je Marko Nikolić.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC