• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Neka Krka misli o nama

Autor mondo.rs

Košarkaši Igokee u meču 23. kola ABA lige dočekuju Krku.

 Bajić: Neka Krka misli o nama Izvor: Samir Cacan/MONDO

Košarkaši Igokee u meču 23. kola ABA lige dočekuju Krku. Ekipa meč dočekuju u različitom raspoloženju, a imaju i suprotne ciljeve.

Igokea u meč ulazi nakon osvojenog Kupa BiH i sa željom da eventualnom pobjedom se izjednače sa Cibonom na petom mjestu regionalnog takmičenja.

S druge strane Krka je poražena u finalu Kupa Slovenije, a sa Zadrom i Mornarom nalaze se na dnu tabele i prije tim ispadanje iz lige.

" Mi smo dva cilja uspješno ispunili, osvojili smo Kup i obezbijedili opstanak u ABA ligi. Naredni protivnik nam je Krka, tim koji je sigurno kvalitetniji od nas, ali stanje na tabeli nije tako. Igraju dosta promjenjivo ove sezone, posjeduju kvalitet koji pokazuje da su pobijedili i neke timove iz vrha lige. Očekujem da će ekipa pokazati jednu pozitivnu reakciju nakon osvajanja Kupa i svih ovih rezultata u ABA ligi i mislim da se više trebaju oni razmišljati o nama nego mi o njima", rekao je u najavi meča trener Igokee Dragan Bajić.

...
Izvor: Samir Cacan/MONDO

U prvom meču u Novom Mestu slavila je Igokea.

„Ostvarili smo prvi cilj osvajanjem Kup-a BiH,  sada idemo ka drugom cilju, a to je šesto mjesto u ABA ligi.  Dolazi nam ekipa Krke koja se bori za opstanak.Krka ima nekoliko odličnih igrača, opuštanja nema i mi se spremamo da u ovu utakmicu uđemo od početka sa jakom odbranom i da nametnemo naš sistem igre i upišemo 11.pobjedu ove sezone", rekao je u najavi meča plejmeker Igokee Miroslav Pašajlić.

Meč Igokea - Krka igraće se u srijedu od 21 čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC