• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kinezi uporni, iako ih odbijaju

Autor mondo.rs

Bogati Tjanđin Kvanžan želi da dovede napadača svetske klase, međutim, ne ide im...

Bogati kineski fudbalski klub Tjanđin Kvanžan nije odustao od dovođenja napadača top klase, a u prvom planu su zvezda Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejang i Nikola Kalinić iz Fiorentine, za koga je obnovljeno interesovanje.

Trener Tjanđina, Italijan Fabio Kanavaro, odbacio je spekulacije da je i fudbaler Mančester junajteda Vejn Rundi moguće rešenje, rekavši da mu se ne uklapa u njegovu filozofiju.

"Imali smo nekoliko razgovora sa čelnicima Borusije, ali su odbili sve naše ponude jer im je Obamejang potreban ove sezone. Naš cilj je i dalje Kalinić, jeste teška situacija, jer Fiorentina ne želi da ga se odrekne. Videćemo šta će biti do kraja prelaznog roka", rekao je Kanavaro za klupsku televiziju.

Novi kineski prvoligaš ove zime najavio je velike domete, doveo je zvučna imena iz Evrope - Aksela Vicela i Alešandra Pata, ali po svemu sudeći neće se na tome zadržati.

Kinezi su već slali nekoliko neverovatnih ponuda Kaliniću, Hrvat ih je sve odbio iako bi zarađivao 14 miliona evra godišnje, uz 40 miliona evra obeštećenja Fiorentini za transfer, dok bi Obamejang i Borusija verovatno zaradili i duplo više...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC