• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Ovo je timski duh Igokee

Trener Igokee Dragan Bajić bio je prezadovoljan partijom svojih izabranika u duelu protiv Krke u Laktašima.

"Igosi" su furioznom serijom od 20:0 u trećoj četvrtini slomili slovenačkog predstavnika u 23. kolu ABA lige - 85:72 (25:18, 13:20, 27:10, 20:24).

"Sigurno velika pobjeda za nas. Čestitam svojim momcima, pokazali su timski duh i u napadu i u odbrani", rekao je Bajić poslije dvoboja.

Potom je strateg Aleksandrovčana kratko analizirao meč.

"Dobro otvaranje utakmice i kontrola tokom čitave prve četvrtine i možda mali pad u organizaciji napada u drugoj četvrtini. U svlačionici smo se dogovorili kako nastaviti dalje, a ekipa je odgovorila na pravi način. Pokazalo se da smo odlično igrali u odbrani, a isto tako i u napadu, dobro smo trčali i napravili smo 20 poena prednosti i na kraju zasluženo pobijedili".

...
Izvor: YouTube

Plan šampiona Bosne i Hercegovine do kraja sezone u regionalnom takmičenju je što veći broj trijumfa, a dosad ih je ostvario 11.

"Napravili smo veliku stvar šte se tiče rezultata u ABA ligi, ostalo nam je tri kola do kraja, naravno ne predajemo se i pokušaćemo ostvariti što više pobjeda kako bismo spremni dočekali domaće prvenstvo", podvukao je šef struke Igokee.

Jedan od najzaslužnijih u pobjedi "igosa" nad Krkom bio je Đorđe Milošević, koji je zabilježio dabl-dabl učinak od 14 poena i 11 skokova.

"Mislim da smo odlično otvorili utakmicu, imali smo mali pad u drugoj četvrtini, međutim serijom od 20:0 početkom treće četvrtine utakmica je bila odlučena", izjavio je Milošević.

Igokea je na šestom mjestu na tabeli sa skorom od 11 pobjeda i 12 poraza, dok je Krka pretposljednja sa omjerom od sedam trijumfa i 16 neuspjeha.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC