• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runijev menadžer u Kini, pominje se više klubova

Autor mondo.rs

Odlazak iskusnog napadača iz Mančester junajteda sve je izvesniji...

Menadžer fudbalera Mančester junajteda, Vejna Runija, nalazi se u Kini gde pokušava da obezbedi ugovor najboljem strelcu u istoriji kluba sa Old Traforda, prenose britanski mediji.

Pol Stretford je otputovao na pregovore, ali nema garancija da će postići dogovor o transferu pre nego što se završi prelazni rok u toj zemlji - 28. februara.

Kako je preneo "BBC", činjenica da je Stretford u Kini jasno pokazuje da trener Junajteda, Žoze Morinjo, pušta Runija da promeni klub. Ako to i ne učini do kraja meseca, gotovo je izvesno da će otići narednog leta.

Kapiten reprezentacije Engleske izgubio je mesto u prvom timu otkako je Murinjo preuzeo tim. Od 17. decembra bio je starter u samo tri utakmice, a nedavno je rekao da osim Junajteda i Evertona neće igrati ni za jedan drugi klub u Engleskoj.

Runi je upoznat sa interesovanjem pojedinih kineskih klubova, ali ne zna sa kojima pregovara njegov agent, pišu mediji, nagađajući da se radi o Peking Guanu.

BBC, međutim, piše da je zbog ograničenog broja stranaca u timu, verovatnije da će 31-godišnji fudbaler preći u Đangsu Suning ili Tjencin.

Trener Tjencina, Fabio Kanavaro rekao je, ipak, nedavno da pregovori o dolasku Runija nisu napredovali.

Runi je ranije izjavio da želi da ostane u klubu dok mu ne istekne ugovor 2019. godine, ali bi zbog male minutaže mogao da promeni odluku.

On je 2004. godine kao 18-godišnjak došao u Mančester junajted, a do sada je odigrao 549 utakmica i postigao rekordnih 250 golova. Osvojio je pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, četiri Komjuniti šilda, dva Liga kupa i FA kup.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC