• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nasri brani Vengera: Nije on kriv, nego...

Autor mondo.rs

Bivši fudbaler Arsenala osudio kritike na račun trenera londonskih "tobdžija" i upro prstom u igrače i rukovodstvo kluba.

U toku je još jedna sezona u kojoj se govori o rastanku Arsena Vengera i Arsenala, ali čini se da je ovaj put mnogo ozbiljnije nego ranije. Doduše, zbog činjenice da francuskom treneru na leto ističe ugovor, a da je razgovor o produžetku saradnje ostavljen tek za završetak prvenstvene trke.

Mnogo je onih koji smatraju da je Vengerovo vreme prošlo i da je klubu iz Londona potrebna svežija krv na klupi, ali Samir Nasri ne želi da sluša kritike na račun svog bivšeg učitelja.

Fudbaler koji je u periodu od 2008. do 2011. odigrao 125 utakmica za "tobždije" i postigao 25 golova, smatra da Venger nije jedini krivac što se Arsenal i ove sezone ne bori za titulu (trenutno četvrti, sa 10 bodova manje od vodećeg Čelsija).

"Ne može se tako kritikovati osoba, nezamislivo je. Arsenal je bio veliki klub, a on ga je učinio još većim", smatra igrač Mančester sitija, koji je ove sezone na pozajmici u Sevilji.

"Nije Vengerova krivica to što se Arsenal ne bori za titulu, igrači su ti koji su na terenu i koji ne beleže očekivane rezultate. Ne može se za sve okriviti trener, već su krivi i igrači i rukovodstvo kluba", dodao je Nasri, koji je leta 2011. prešao iz Arsenala u Mančester siti za oko 25 miliona funti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC