• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo je Jokić nedodirljiv, Bjelica čeka Nikse

Autor mondo.rs

Nije nemoguće da do kraja večeri "odjekne" još neki trejd u Denveru, ali je sasvim sigurno da u tom "paketu" neće biti Nikola Jokić koji je u franšizi iz Kolorada - nedodirljiv. Nemanju Bjelicu traže Niksi.


Rok za razmenu košarkaša u NBA ističe ovog četvrtka u 21 čas i ma koliko se očekuje veliki broj "dilova" - jedno je sigurno - Nikola Jokić ni po koju cenu ne napušta Denver!

Franšiza iz Kolorada je tokom ovog meseca trejdovala Jusufa Nurkića za Mejsona Plamlija u Portland, a neće biti iznenađenje ako do "zatvaranja pijace" klub napuste Danilo Galinari, Vilson Čendler ili Kenet Farid...

Trener Majk Maloun je poručio da ekipa razmišlja dugoročno i da nikakav cilj nije ostvaren ako zabeleže plasman u plej-of sa osmog mesta i odmah budu eliminisani - i zbog toga ne bi bilo iznenađenje ako neke od pomenutih igrača "žrtvuju" za pikove na sledećem draftu!


Prema rečima NBA "insajdera" Adrijana Vojnarovskog - ekipu će graditi oko Nikole Jokića.

"Igrač kog svi žele i za kog se interesuju kod Denvera je Nikola Jokić. Međutim, on nije slobodan, oni ga neće menjati NI ZA KOGA. On je nedodirljiv. Misle da imaju budućeg učesnika Ol-stara, igrača oko koga se gradi franšiza. I uspeli su da ga dobiju sa 41,. mesta na draftu i gradiće sve oko njega", kazao je čuveni Vojnarovski.

Priča se o tome da se Denver raspituje i za Džimija Batlera i Pola Džordža, ali da bi bez problema odustali od takvih "zvezda" ako bi zauzvrat morali da pošalju Nikolu Jokića.

"On obožava Denver, uživa što je deo organizacije i srećan je u timu. Takvog igrača ne trejduješ!", poručio je Vojnarovski.


Za razliku od njega, Nemanja Bjelica će do kraja dana biti nervozan pošto postoje "signali" koji govore da bi mogao da bude trejdovan u Nikse...

Navodno, Njujork i Minesota pokušavaju da se dogovore oko trejda koji bi Derika Rouza poslao u Minesotu, a zauzvrat bi franšiza iz Mineapolisa dobila Rikija Rubija i Nemanju Bjelicu, mada se spominje i Šabaz Muhamed.

Uzbudljivo veče nas čeka u NBA.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC