• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pejčinović: Voleo bih selfi sa Putinom!

Autor mondo.rs

Povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Pejčinović nema dilemu sa kojom ličnošću bi se fotografisao da može da bira. Vladimir Putin, kao iz topa! "Ako odem u politiku - zagovaraću prijateljstvo Srbije i Rusije", poručuje on.

Povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Pejčinović (29) igra treću sezonu u Lokomotivi iz Moskve, ali rezultati ove sezone nisu sjajni - tek deseto mesto posle polusezone...

Defanzivac je propustio samo jedan meč u šampionatu zbog crvenog kartona dobijenog protiv Tereka, a za razliku od dobrog dela ekipe - on igra na visokom nivou. Zaslužio je i ponovni poziv u reprezentaciju Srbije i odigrao je prijateljski meč protiv Ukrajine, a u intervjuu za "Sport Ekspres" ističe da se naša reprezentacija polako "diže".

Ispričao je da često ima "peckanja" sa Vedranom Ćorlukom na temu ko je bolji u fudbalu Srbija ili Hrvatska, ali je jasno da su prethodnih deset godina naše zapadne komšije na višem nivou, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou.

Dobio je naknadni poziv i ostavio dobar utisak...

"Atmosfera se poboljšala otkako je došao Slavoljub Muslin. Disciplina je na višem nivou, na svakom mestu u timu imamo zdravu konkurenciju. Znam da je radio u Lokomitivi i da ga navijači vole. Pričao sam sa njim o Rusiji i o timu...", kazao je Pejčinović.

Lokomotiva se ozbiljno priprema za nastavak sezone, a jedna od provera bio je i meč sa kineskim Hebeijem (1:0) u kom nastupa argentinski fudbaler Ezekijel Laveci.

Pejčinović ga je nakon meča upitao za "selfi", a novinar "Sport Ekspresa" ga je zbog toga upitao - da može da bira, sa kojom poznatom ličnošću bi se fotografisao?

"Sa Putinom!", odgovorio je on kao iz topa.


Na konstataciju da ga možda predsednik Rusije pozove u Kremlj ako osvoje titulu, poručuje:

"Super. Nadam se da će tako biti...sledeće sezone".

U intervjuu Pejčinović ističe da se ne vidi, za sada, u Kini, da mu je velika želja da osvoji Kup i prvenstvo sa Lokomotivom, a da bi na vrhunskom nivou mogao da igra još pet ili šest godina.

Šta onda?

"Videćemo šta će se desiti kada završim karijeru. Ko zna šta će biti za pet godina... Jedno znam – ako odem u politiku, zagovaraću prijateljstvo Srbije i Rusije", poručio je on za kraj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC