• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrinjski čeka "pakao" u Zenici!

Autor mondo.ba

Aktuelni šampion BiH imaće težak zadatak na "Bilinom polju", u duelu sa Čelikom, za koji je štampano 10.880 ulaznica. "Robijaši" najavili spektakularan povratak na tribine nakon dvije godine pauze.

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se predstojećeg vikenda, kada će biti odigrani mečevi 19. kola.

Jedan od najzanimljivijih susreta očekuje se u Zenici, gdje će Čelik ugostiti aktuelnog šampiona BiH, Zrinjski iz Mostara. Za derbi je štampano 10.880 ulaznica i očekuje se da stadion bude ispunjen do posljednjeg mjesta.

Osim velike borbe na terenu, očekuje se i pravo nadmetanje na tribinama "Bilinog polja", jer se nakon dvogodišnje pauze najvatrenije pristalice zeničke "svetinje" najavili povratak na domaće utakmice.

"Neka u subotu svi putevi vode ka jednom mjestu. Pokažimo cijeloj BiH da se vraćamo u našem poznatom stilu i još jači, pokažimo zašto smo uvijek slovili za najbolje, demantujmo svako zlo koje je vezano za naše ime. Neka ori i grmi 'Bilino polje'. Protivnici, dobrodošli u grotlo (pakao), koji vas čeka sa tribina! Igrači da ostave srce na terenu, jer ovaj put na 'Bilinom polju' nas je dvanaest. Volim te, svetinjo", poručuju popularni "Robijaši".

Osim domaćih pristalica, najavljen je i dolazak 150 navijača Mostaraca, popularnih "Ultrasa", koji bi trebalo da upotpune spektakl na "Bilinom polju", koji je na programu u subotu od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC