• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić: Navijači, prepoznajte trenutak

Autor mondo.rs

Partizan ima niz od 18 pobeda, a Borac Čačak tri. Trener Partizana očekuje od onih koji budu igrali da mu vrate poverenje koje u njih ima. Poziv navijačima da dođu, jer je "mnogo negativnih vesti oko Partizana".

 Partizan Borac Čačak najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan - pretendent na titulu. Čačanski Borac - bori se za opstanak. Ovako gledano, Partizan je apsolutni favorit, pogotovo što igra na svom stadionu.

Ali, trener Partizana Marko Nikolić upozorava i sebe i svoj tim, ali i navijače crno-belih, da ne shvataju olako ovaj meč. Štaviše! Ukazao je na veoma dobru formu čačanskog Borca, na seriju od tri vezane pobede, na to što ima "naglašenu" ofanzivnu ideju.

Uz to, dodao je Nikolić na konferenciji za novinare, Partizan ima određenih problema da sastavi tim. A ti problemi, zanimljivo, nisu zdrastvene prirode već administrativne!

"Ovo je dobra prilika za igrače koji će dobiti šansu, a imam jako veliko poverenje u svakog od njih. Naš cilj se ne menja ko god bude bio sa suprotne strane terena i u ma kakvom sastavu mi bili. Očekujem agresivan, borben, motivisan Partizan, Partizan koji zna šta hoće", rekao je Nikolić.

Na tom putu do cilja, a cilj je pobeda, Nikolić je imao poseban apel za navijače. I te kako zanimljiv!

"Molim navijače da prepoznaju veoma lošu medijsku situaciju koja prati Partizan i gomilu tih negativnih vesti. Zato ih molim da prepoznaju situaciju na ispravan način".

Dodao je i da "jedino merilo za dolazak na stadion treba da budu igra i rezultati", podsetivši da je njegova ekipa u sjajnoj seriji.

Ova njegova rečenica, zapravo, odnosi se na one navijače Partizana koji su se pokolebali i više ne dolaze na stadion zbog raznoraznih dešavanja u beogradskom klubu, ali i srpskom fudbalu, kojima se, rečju, smučilo sve.

Upitan da pojasni šta je tačno mislio kada je rekao negativna slika, odgovorio je:

"Moji igrači su svi na telefonima, tabletima...  A i saradnici mi prenos, koji prate više nego ja. Nema dana da ne ide informacija koja bi trebalo da unese nemir, zaljulja priču, što ja mislim da se neće dogoditi".

O Evertonu Luizu i Đurđeviću i kadrovskim problemima...

"Nekoliko igrača ima pretnju suspenzije, a vidim da se to veoma potencira, neverovatno mnogo sa nekih drugih strana".

Fudbaleri i članovi stručnog štaba bodrili su košarkaše Partizana na meču protiv PAOK-a za plasman u osminu finala FIBA Lige šampiona.

Nikolić je "ljubomoran" na košarkaše.

"Naravno da bih voleo takvu atmosferu! Ali, košarkaška atmosfera je specifična u Evropi, poznata širom kontinenta. Ona je ponos, ne samo Partizana već čitave zemlje. Da imamo delić toga na stadionu, igračima bi bilo mnogo lakše", rekao je Nikolić, dodajući da dobar deo igrača i stručnog štaba ide na utakmice, samo što to tada nije medijski ispraćeno.

"Večiti derbi", koji sledi odmah posle utakmice protv Borca, trenutno je "tabu tema" u Humskoj.

"Nisam primetio da je iko od igrača spomenuo tu utakmicu, što je veoma dobro. Da je vi niste spomenuli, ne bih ni pričao o tome. Ona je nepostojeća ovog trenutka u mojoj glavi, jer se ona igra tek sledeće nedelje".

Partizan - Borac, subota, 25. februar od 17 časova (TV prenos Arena sport 1 i kliksport.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC