• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žalgiris ostao u igri!

Autor mondo.rs

Litvanski šampion naneo Bambergu još jedan poraz u neizvesnoj završnici.

 Žalgiris ostao u igri! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Žalgiris 10-13, Bamberg 8-15!

Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa ostvarila je važnu pobedu, da bi sačuvala šansu da se uključi u borbu za plasman u Top 8. Na čelu sa Lukasom Lekavičijusom (29 poena), litvanski tim je naneo nemačkom predstavniku još jedan "tesan" poraz.

BAMBERG - ŽALGIRIS 86:91 (22:28, 23:21, 23:18, 18:24) 

Raspucani Lekavičijus dobio je prostor da se razmahne i iskoristio tu šansu da postigne pet trojki iz isto toliko pokušaja! Litvanac je posle meča primao čestitke od saigrača, među kojima se istakao Paulijus Jankunas, sa 24 poena i približno uspešnim šutom sa distance (4/6 za tri).

Ovim trijumfom, nekadašnji šampion Evrope ostao je aktivan učesnik trke za odlazak u četvrtfinale, s obzirom na to da ga od sedmoplasiranog Efesa i osmoplasirane Baskonije, koji su večeras odigrali međusobni meč, sada dele samo dve pobede.

U takvoj situaciji, navijači Žalgirisa će sa posebnom pažnjom pratiti završnicu, u kojoj će njihov tim igrati protiv Fenerbahčea i Panatinaikosa kod kuće, kao i protiv Makabija i Baskonije, dok će gostovati Uniksu, Makabiju i Baskoniji u poslednjem kolu.

Kada je u pitanju Bamberg, Danijel Tajs, Darijus Miler (po 15 poena) i Nikolo Meli (14 p) nisu uspeli da spreče još jedan neuspeh Trinkijerijievog tima u neizvesnoj završnici. Da je tek nekoliko sličnih finiša ove sezone završeno u korist nemačkog tima, prvak Bundeslige izvesno bi i dalje bio aktivan u igri za prolaz.

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC