• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko: Toti je legenda u svakom pogledu

Autor Anadolija

Kada sjedite pored Tottija ili igrate s njim, onda shvatite koliko je normalan, te da i dalje stoji čvrsto na zemlji. Nikada ne bi pomislili da je tako velika zvijezda, kaže Džeko

Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije BiH, nazvao je svog klupskog saigrača iz Rome, Frančeska Tottija, legendom u svakom mogućem pogledu i pohvalio njegov stav da stoji čvrsto na zemlji.

Džeko je pohvale na Totijev račun izrekao odgovarajući na pitanja pratilaca facebook stranice Lige Evrope, takmičenja u kojem je bh. napadač sa osam golova prvi strijelac.

"Kada vidite Frančeska Totija, on je legenda. Ne samo u Romi i Rimu, nego i u cijelom svijetu. Kada sjedite pored njega ili igrate s njim, onda shvatite koliko je normalan, te da i dalje stoji čvrsto na zemlji. Nikada ne bi pomislili da je tako velika zvijezda. Čvrsto je na zemlji", kazao je Džeko i dodao:

"On ne misli da je bolji od svih ostalih, svakoga tretira jednako dobro i vrlo je pozitivan. Ponekad je teško biti dobar čovjek, ali on je legenda u svakom mogućem pogledu."

Džeko je s navijačima komunicirao i na temu reprezentacije BiH. Istakao je da mu dres sa državnim grbom mnogo znači i da mu je najdraži gol i dalje prvi gol za bh. tim u utakmici protiv Turske. Naglasio je da je to za njega predstavljalo ostvarenja sna.

Toti, koji je nedavno napunio 40 godina, za Romu igra od 1992. godine. Iako je tokom karijere imao mnoge primamljive ponude drugih klubova, on nikada nije promijenio dres i ostao je vjeran "vučici". Stoga je i dobio nadimak "Kralj Rima". Za Romu je odigrao čak 775 takmičarskih utakmica i postigao 307 golova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC