• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Optužuju ih da nemaju m**a, a da li je baš tako?

Autor mondo.rs

Zanimljiv statistički podatak u vezi sa Arsenalom.

Fudbalere Arsenala, tacnije trenera Arsena Vengera, mnogi optužuju za nedostatak hrabrosti kada se "lomi" šampionska trka u Premijer ligi.

Istina je da "tobdžije" iz Londonda često umeju da posle pobeda u derbijima sa konkurentima za vrh tabele vežu poraze od daleko lošije rangiranih timova, ali sajt "Opta", specijalizovan za statistiku, objavio je podatak koji demantuje da se Arsenal može nazivati "kukavičkim".

Naime, ekipa Arsena Vengera ima najviše pobeda od svih premijerligaša u utakmicama u kojima je bila brojčano slabija od rivala!

Crveno-beli su sa igračem manje od osnivanja Premijer lige upisali 31 pobedu, a izgubili su 26 puta. Na drugom mestu je Mančester junajted sa 18 pobeda i 21 porazom, dok je najgori Everton sa 17 pobeda i 42 poraza.

Najviše crvenih kartona u timu Arsenala dobio je Patrik Vijeira, osam, ali je na dobrom putu da ga prestigne Granit Džaka, koji je isključen već dva puta ove sezone.

Očigledno da Venger ima neku formulu kako da pripremi ekipu u nezgodnim situacijama, ali činjenica je i da ekipa već nekoliko sezona unazad ne uspeva da do kraja izdrži pritisak šampionske trke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC