• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lendrić: Zasluženo slavlje u Krupi na Vrbasu

Autor mondo.ba

"Prvo poluvrijeme smo odigrali loše. U drugom smo se dogovorili da nismo dva mjeseca radili na pripremama da bi loše igrali i u nastavku smo zasluženo osvojili tri boda", izjavio je Ivan Lendrić nakon pobjede protiv Krupe 1:0.

Ivan Lendrić juče je bio čovjek odluke u duelu fudbalera Krupe i Željezničara u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Golom u 65. minutu dobio je gostujući trijumf (1:0) timu iz Sarajeva i na taj način se sa Sulejmanom Krpićem (Sloboda) izjednačio na vrhu liste strijelaca u bh. društvu najboljih sa po 11 pogodaka.

"Bila je teška utakmica. Prvo poluvrijeme smo odigrali loše. U drugom smo se dogovorili da nismo dva mjeseca radili na pripremama da bi loše igrali i u nastavku smo zasluženo osvojili tri boda", izjavio je Lendrić.

U narednom 20. kolu Željezničar će na stadionu "Grbavica" dočekati Mladost Doboj-Kakanj. Lendrić se nada novoj pobjedi, te je najavio ofanzivu ka golu protivnika.

"Ne bježimo od uloge favorita. Pozivam sve naše navijače da nas podrže protiv Mladosti", istakao je Lendrić.

Nakon subotnjeg remija sa Čelikom u Zenici (1:1) Zrinjski sada ima dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirano Sarajevo i četiri u odnosu na Željezničar. Prema mišljenjima mnogih fudbalskih stručnjaka, Zrinjski, Sarajevo i Željezničar trebali bi voditi trku za titulu prvaka BiH do posljednjeg kola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC