• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet glavobolja zbog Embida

Autor mondo.rs

Filadelfija saopštila da talentovani centar neće igrati do daljeg, nakon što je nastupio samo u jednoj od poslednjih 17 utakmica.

Džoel Embid ove sezone je konačno debitovao u NBA ligi, nakon dve godine neigranja zbog povreda stopala, ali se posle najnovijih vesti iz Filadelfije čini da bi treći pik sa drafta 2014. godine mogao da ostane na svega 31 odigranom meču u sezoni 2016/17.

Dvadesetdvogodišnji centar iz Kameruna propustio je 16 od poslednjih 17 utakmica zbog povrede levog kolena, za koju se isprva smatralo da nije ozbiljnije prirode.

Filadelfija Siksersi su više puta odlagali njegov povratak na parket, da bi u ponedeljak saopštili da Embid neće igrati do daljeg i da će morati na pregled magnetnom rezonancom.

Kada je bio zdrav, bivši student univerziteta Kanzas je dominirao NBA parketima, beležeći 20,2 poena i 7,8 skokova, uz 2,1 asistenciju i 2,5 blokada po utakmici.

Prvi pik Siksersa sa prošlogodišnjeg drafta, krilo Ben Simons, slomio je stopalo u pripremnom periodu i mada je trebalo da se pojavi na terenu krajem februara ili početkom marta, pre nekoliko dana je saopšteno da neće igrati ove sezone.

Filadelfija, za koju odlično igra Hrvat Dario Šarić (takođe debitant), trenutno ima skor 22-36 i već je za 12 pobeda uspešnija nego u čitavoj sezoni 2015/16.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC