• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefon toliko dobar da je teško poverovati!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs Autori Stefan Tomašević

Najjače specifikacije trenutno u paketu sa Harman Kardon zvukom i neverovatnom cenom - ekskluzivno na MONDU saznajte kakav model je Coolpad spremio za ovo leto.

 Telefon toliko dobar da je teško poverovati! Izvor: MONDO portal

Na MWC 2017 u Barseloni prisustvovali smo nezvaničnom „lansiranju“ Coolpad S1 pametnog telefona, koji će u Srbiji biti hit sigurni smo, i zbog cene i zbog performansi. Kako je MONDO bio tek jedan od malobrojnih medija na „otkrivanju“ Coolpad S1 telefona, ekskluzivno ćete saznati detalje o njegovim opcijama i ponudi.

U ponudi će biti dve boje, crna sa crnim ramom i crna sa roze ramom, ali i ograničena serija Limited Edition Coolpad S1 u beloj boji sa roze elementima na koje će proizvođač ugravirati ime ili poruku koju korisnik odabere (ova verzija biće dostupna samo na veb sajtu, neće biti promovisana regularno, kao crni model, a biće je moguće naručiti i iz Srbije).

Coolpad u Srbiji: O brendu i telefonima

Coolpad je tokom 2016. godine dominirao na našem tržištu u cenovnom rangu do 24.000 dinara (oko 200 evra) svojim telefonima koje su korisnici dobro prihvatili. Prema rečima Marije Ranđelović, samo dva, na 100 prodatih telefona vrate se na servis, što dovoljno govori o ovim uređajima. Svi Coolpad uređaji imaju Dual SIM podršku (dve kartice ili kartica i microSD) i dolaze sa opcijama koje su karakteristične za modele iz više klase.

MONDO MobIT

Coolpad S1 oslanja se na dobar dizajn, softver i pouzdan rad. Ovaj telefon je trenutno 4. na AnTuTu testu brzine i performansi među svim uređajima sa Android platformom (uskoro će biti dostupne i slika da to i potvrde).

Novi Coolpad S1 je metalan telefon, ekskluzivne završne obrade uz poseban način proizvodnje, pa je na dodir poput kože. Otporan je na padove sa do 1.8 metara, ima Gorilla Glass 2.5D zakrivljeno staklo preko Full HD ekrana, a senzori su skriveni u unutrašnjosti kućišta. Ono što je nabolje jeste „skriveni“ hardver Coolpad S1 telefona, koji predvode Snapdragon 821 čipset, Adreno 530 GPU čip za igre i poseban deo hardvera se brine da se telefon i delovi ne pregreju tokom igranja igara, a funkcionisanje telefona „ne zaguši“.

Tu je i 64 ili 128 GB memorije, zajedno sa 6 GB RAM u obe verzije. Posebno iznenađenje je Harman Kardon zvučni sistem, koji je integrisan i u stereo spikerfon sistem ovog uređaja.

Daglas Šimekor, iz Harman Kardon kompanije rekao je da je počastvovan da su imali priliku da rade na ovom uređaju sa Coolpad kompanijom i da su ponosni na to kako zvuči Coolpad S1. Da bi sve zvučalo kako treba, Coolpad će staviti AKG sluške u paket (Harman Kardon podbrend), a moći ćete da odaberete da li će one biti u kutiji sa telefonom ili spakovane posebno, u svoju kutiju. Ove slušalice su posebno pravljene za Coolapd S1 i neće se prodavati na drugi način.

Coolpad S1 nema 3.5 mm audio ulaz, nego USB Type-C, koji će imati adapter za korisničke omiljene 3.5 mm slušalice, prenos podataka i priključivanje drugih dodataka.

Kamere su opremljene svim najnovijim opcijama, posebno unapređenim modom za snimanje u loše osvetljenim uslovima, a rezolucije su 16 i 8 MPx.

Ovo je #CoolpadS1! #HarmanKardon, 6 GB RAM, 64 GB ROM za 419€! #Coolpad #MWC17 #Music #Sound

A post shared by MONDO MobIT (@mondo_mobit) дана

Unutra je baterija kapaciteta 4.070 mAh koja podržava brzo punjenje po standardu 3.0 i po izjavi Marije Ranđelović, marketing direktora Coolpad kompanije za region Evrope, izdržaće bez punjača do dva dana. Prema njenim rečima, Coolpad S1 pojaviće se na tržištu čim novi Coolpad.eu sajt bude dostupan korisnicima (i na srpskom), a MobIT će imati priliku da testira telefon pre nego što njegova prodaja počne

I ono najvažnije smo ostavili za kraj: cene su neverovatne! Platićete oko 369 evra za 64 GB + 6 GB model bez AKG (Harman Kardon podbrend) slušalica, 419 evra za model sa slušalicama i 439 evra za model od 128 GB + 6 GB sa Harman Kardon slušalicama.

Pratite sve MobIT vesti vezane za Mobile World Congress na MWC17.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS