• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Džile ne bi uzeo nikod od mojih igrača

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić zadovoljan igrom i pobjedom nad Partizanom, a poslije utakmice u Laktašima dao je zanimljiv komentar o kvalitetu svoje ekipe.

 Dragan Bajić i Vuk Radivojević izjave poslijeIgokea - Partizan Izvor: Samir Cacan/MONDO

Veliku pobjedu ostvarila je Igokea i ovjerila peto mjesto na tabeli ABA lige završenog regularnog dijela sezone. 

"Poslije sjajne sezone i ispunjenog cilja još davno ovo je velika pobjeda nad ekipom koja se plasirala u plej-of, nad ekipom koja je mnogo kvalitetnija od nas. Utakmicu smo kontroisali svih 40 minuta, a posebno bih istaknuo odbranu, ni u jednoj četvrtini nismo primili više od 20 poena. Napad je sjajno funkcionisao, ono što smo spremali na treningu pokazali smo na utakmici. Lopta je išla brzo, tečno na tu agresivnu odbranu, imali smo samo taj period u trećoj četvrtini kada nismo radili dogovoreno i kada je bilo ishitrenih šuteva pa smo im dozvolili da dođu u egal. Međutim vratili smo se i zasluženo slavili“, ocijenio je Dragan Bajić.

Na pitanje šta su osnovni kvaliteti njegove ekipe koji su bili presudni da Igokea uprkos smanjenom budžetu odlično odigra sezonu i napravi dobar rezultat osvajanjem petog mjesta, Bajić je dao zanimljiv komentar:

"Ne možemo reći da imamo kvalitetan tim, jer imamo daleko manji budžet. Da Džileta pitate kojeg bi igrača uzeo iz Igokee ja vam kažem da on ne bi uzeo nijednog, gledajući igrače s kojima on raspolaže. Dobro smo radili na treningu, disciplinovani su momci, slušali su i napredovali su individualno i ekipno“, rekao je Bajić.

Pod njegovim vođstvom Igokea je još jednom napravila dobar rezultat, a Bajić ga poredi sa sezonom kada je Igokea bila prva poslije regularnog dijela sezone:

„Ovo je rezultat ravan onom kada smo bili prvi u ABA ligi, gledajući finansije, kvalitet tima i sve ostalo“, istakao je Bajić.

Izvor: MN PRESS

Vuk Radivojević sa 20 poena bio je najzaslužniji za trijumf Igokee, a pogodio je i odlučujuće trojke, onu za 70:61, ali i vrlo važnu trojku prije toga, za 64:55.

„Inspiraciju sam našao poslije naše prve utakmice u Beogradu, to mi je možda i najlošije izdanje u karijeri. Ispao sam totalno iz ritma i rekao sam da želim da to ispravim na narednim utakmicama. Osim toga Partizan je došao kod nas, htjeli smo da na lijep način završimo ABA ligu, da obezbjedimo tu petu poziciju. Ovi momci, na čelu sa upravom su napravili veliku stvar, sa ovakvim budžetom, to je velika stvar“, rekao je Radivojević poslije meča.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borko

Bravo Igokea! Cestitke! Najmanji budzet u ligi i peto mjesto. Rezultat za svaku pohvalu...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC