• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Ništa još nismo uradili

Autor mondo.rs

Trener Partizana Marko Nikolić pred utakmicu sa Voždovcem očekuje da crno-beli ponovo budu motivisani, da "izbace sve iz sebe" i zabeleže novu pobedu. Poruka navijačima: "Unapred hvala onima koji će doći i onima koji dolaze".

 Marko Nikolić FK Partizan pred utakmicu protiv Voždovca Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U Humskoj u subotu (17h, TV prenos Arena sport 1 i sajt kliksport.rs), sudar dve ekipe koje su u veoma dobroj formi, što može da garantuje lepu fudbalsku predstavu.

Pred utakmicu 27. kola Superlige Srbije, trener Partizana Marko Nikolić rekao je da očekuje od svojih igrača da "izvuku sve iz sebe i to izbace na teren", kako je dodao - "JEDINI PRAVI teren u Srbiji".

"Igrači Partizana i Voždovca imaju priliku da izađu na jedini pravi teren u našoj zemlji i prikažu dopadljiv fudbal. Voždovac je u jako dobroj formi, dobroj seriji, igra dobro, zanimljiv tim, i ima dobru atmosferu. Sada je ključna motivacija igrača Partizana. Ponavljam se, ali s obzirom na to da živim sa tim momcima, mislim da mogu dovoljno dobro da ih osetim, čini mi se da je nivo njihove motivacije, na visokom nivou", rekao je Nikolić.

Partizan je u sjajnoj seriji - 22 meča bez poraza (19 pobeda i tri remija), a Voždovac je vezao tri pobede.

OBRAĆANJE NAVIJAČIMA

"Ne bih da pozivam publiku, jer ja to ne radim nikada, ali se zahvaljujem unapred onima koji će doći. Ti, koji dolaze, bez obzira koliko je njihovo brojno stanje, bodre ove momke na fascinantan način, a ta podrška mnogo znači momcima, koji se pošteno bore za ovaj dres, na ponosan i častan način".

"Niko od nas nije zadovoljan time što smo uradili, jer nam ne znači ništa ako ne budemo imali snage da u preostala 4 meča, koliko ima do plej-ofa, napravimo kvalitetan rezultat, a pogotovo protiv Voždovca. Posle toga sledi pauza zbog obaveza reprezentacije, a iza pauze nas čeka paklen ritam utakmica. Postoje svi razlozi i uslovi da igrači Patizana izvuku sve iz sebe i izbace to na teren. Sa takvim pristupom i motivacijom, a verujem u njih, mogu da naprave dobar rezultat i još jednu pobedu", kaže Nikolić.

Dodao je da su mu svi igrači na raspolaganju, osim od ranije povređenog Alena Stevanovića.

Upitan da li će Nikola Milenković do kraja sezone imati motivacije da nastupa za Partizan posle prodaje Fiorentini, Nikolić je odgovorio da je "apsolutno siguran u ljudske i mentalne kvalitete" ovog mladog igrača.

Nije želeo da pojedinačno komentariše fudbalere Voždovca. Zanimljivo je da je nekoliko igrača Voždovca bilo u Partizanu, poput Nenada Marinkovića, Miloša Mihajlova, Georgijevića, Ivkovića... Trener je nekadašnji član stručnog štaba crno-belih Ilija Stolica.

"Ne bih pojedinačno analizirao. Oni često rotirajutim i ako pogledate poslednjih pet utakmica, videćete da ima samo pet fudbalera koji stalno igraju, a ostali se menjaju. Igraju kvalitetan i dobar fudbal. Imaju veliki broj igrača i to je pohvala za stručni štab", rekao je Nikolić.

PAROVI 27. KOLA:

petak

Novi Pazar - Radnik (17.00, Arena sport 1)

subota: 

Bačka - Radnički (14h)
Spartak - Borac (14h, RT Vojvodina 1)
Javor - Metalac (17h)
Partizan - Voždovac (17h, Arena sport 1)
Rad - Napredak (17h)

nedelja:

Čukarički - Crvena zvezda (15h, Arena sport 1)
Vojvodina - Mladost (17h)

TABELA: Crvena zvezda 67, Partizan 61, Vojvodina 57, Napredak 40, Radnički 40, Mladost 38, Voždovac 37, Javor 36, Spartak 34, Čukarički 33, Rad 29, Metalac 26, Bačka 24, Radnik 21, Borac 18, Novi Pazar 17.

Parovi 28. kola (1. april): Borac - Rad, Crvena zvezda - Spartak, Voždovac - Vojvodina, Metalac - Čukarički, Mladost - Javor, Napredak - Novi Pazar, Radnički - Partizan, Radnik - Bačka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC