• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Parni valjak" melje, Đuka i Leo "bombarduju"!

Autor mondo.rs

Partizan pobedio Voždovac u 27. kolu Superlige Srbije 4:0. Đurđević strelac dva gola, Leonardo i Milenković po jednom savladali Popovića.

 Partizan - Voždovac 4:0 Izvor: MN PRESS

Tradicija, kvalitet, forma...

Svi ovi činioci u subotu su pred meč 27. kola Superlige Srbije bili na strani Partizana protiv Voždovca.

Rezultat je to i potvrdio 4:0 (2:0)!

Raspoloženi fudbaleri Partizana nijednog trenutka nisu doveli pobedu u pitanje. Napadi su počeli od prve sekunde, a prestali su kada je sudija Zoran Široki označio kraj utakmice.


Partizan je odigrao 21. uzastopni meč u najjačem domaćem takmičenju bez poraza (samo tri remija) i potvrdio da mu forma iz kola u kolo napreduje. "Zmajevi", iako su duel sa crno-belima dočekali posle tri vezana trijumfa, nisu imali šanse. Uloga im je bila inferiorna!

Uroš Đurđević i Leonardo su nastavili mali golgeterski rat na vrhu liste strelaca Superlige. Srbin je stigao Brazilca i sada obojica imaju po 15 postignutih golova!

Đurđević je u subotu dva puta zatresao mrežu, Leonardo jednom. Pridružio im se Nikola Milenković, krunisavši sjajnu nedelju i paraf na ugovor sa Fiorentinom.

Leandre Tavamba, nije imao sreće da postigne gol, ali je namestio jedan, iznudio penal i isključenje Miloša Mihajlova u 62. minuti. Zbog toga je nagrađen aplauzom oko 3.000 navijača kada ga je u 77. zamenio Đorđe Jovanović. Priliku je pred kraj, umesto Đurđevića, dobio i debitant na zvaničnim utakmicama Vladimir Đilas. Obojica napadača su bili strelci u Ligi B timova protiv Rada.

Partizan je prišao Zvezdi na tri boda, ali crveno-beli imaju meč manje. U subotu gostuju na Banovom brdu Čukaričkom. U svakom slučaju, Marko Nikolić i njegovi puleni raspoloženi će na dvonedeljnu pauzu...

Da će ovo biti lepo posle podne za crno-bele najavio je Đurđević u devetom minutu.

Spektakularan gol postigao je mladi centarfor. Tavamba ga je uočio slobodnog na levoj strani, Kamerunac je poslao upotrebljivu loptu, a Đurđević se bacio i preko glave "makazicama" načeo Zorana Popovića.

đuka
Izvor: YouTube

Uživeo je i Leonardo!

Imao je želju da na 25. rođendan postigne gol i ona mu se ispunila u 44. minutu. Opet je napad Partizana išao po desnom boku, Marko Janković je gađao "peterac", Putinčanin je odbio loptu na 16 metara, tamo je slobodan ostao Brazilac, namestio se i pogodio - 2:0.

...
Izvor: YouTube

Milenković je posle promašaja Tavambe u 54. minutu pojačao napad Partizana kod kornera, ali je gol postigao nogom. Iskoristio je gužvu i kroz šumu nogo pronašao put lopti do donjeg levog ugla gola Popovića.

...
Izvor: YouTube

Tavamba je osam minuta kasnije pobegao Mihajlovu, koji ga je oborio kao poslednji čovek odbrane i za Širkog nije bilo dileme - penal i isključenje. Đurđević je sa "kreča" poslao projektil za 4:0.

...
Izvor: YouTube

Sledi mini odmor, a onda "pakleni aprilski raspored". Partizan ga počinje u Nišu, a Voždovac "na krovu" protiv Vojvodine.

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić - Everton, Kosović, Janković (od 73. Mihajloivć), Leonardo - Tavamba (od 77. Jovanović), Đurđević (od 79. Đilas).

VOŽDOVAC: Popović - Filipović, Mihajlov, Sinđić, Putinčanin - Petrović, Nikolić (od 77. Ivković) - Marinković, Zec, Ćirković (od 51. Krasić) - Dražić (od 64. Gajić).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC