• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović protiv Olimpijakosa? "Samo u igrici"

Autor mondo.rs

Trener Zvezde slikovito odgovorio na pitanje da li će moći da računa na prvog plejmejkera u sredu. Osim povrede, sada ga je "oborila" i bolest.

 Dejan Radonjič o povredi Stefana Jovića može da igra samo u igrici Izvor: MN PRESS


Crvena zvezda mts sigurno je zakoračila u plej-of ABA lige i u hali "Aleksandar Nikolić" povela protiv Budućnosti - 1:0.

Ekipa Dejana Radonjića savladala je Podgoričane kontrolišući ritam i rezultat, uz momente atraktivne i veoma borbene igre.

Posle meča, šef struke crveno-belih izrazio je zahvalnost navijačima za podršku i za dolazak u dvoranu, koja je bila puna.

"To nam je bilo veoma potrebno, jer od prvog dana ovo pričam, a nisam siguran da svi dobro znaju, da tu težinu i potrošnju najbolje znamo nas 15-ak, 17-ak direktnih aktera. Posle Armanija smo imali opterećenje i znali smo da je taj prvi meč nezgodan, a nisam bio zadovoljan ni time što smo igrali pre sedam dana, ali takav je naravno bio raspored i nije se znalo od prvog kola da će nam Budućnost biti rival", rekao je Radonjić.

U osvrtu na igru, trener Zvezde rekao je da je njegov tim uspeo u nameri da kontrolisanom igrom "gradi" rezultat.

"Uspeli smo i da dođemo do prednosti koju smo držali, potom izdržali i iako je bilo naleta u nekim periodima, i Budućnost je pokazala da nas u Podgorici čeka težak meč. Taj naš ritam, u kojem nas čekaju utakmice protiv Olimpijakosa, Barselone, pa opet polufinale, pa se vraćamo iz Podgorice na dan, pa Uniks... To nije teško, to je...", zastao je Radonjić.

"Ali, borićemo se. Borili smo se dosad, borićemo se i dalje i daćemo sve od sebe da budemo dobri. Nadam se da ćemo u nekom periodu moći da budemo kompletni".



Komentarišući "kadrovsku situaciju", koja se poslednjih nedelja najviše odnosi na odsustvo povređenog Stefana Jovića, Radonjić je govorio konkretno i izneo jedan novi detalj:

"Vidi se u nekim mečevima koliko nam to jeste problem, jer je ritam utakmica i rotacije doneo i momente i periode igre koji nisu bili najbolji. Ne samo večeras, već i u Milanu... Što se tiče Jovića, za njega sam (u subotu) rekao da je bolje i da se ne zna kako će situacija da se razvija, a ne da će igrati večeras. Na sve to, on je večeras i bolestan, tako da se nadam da to neće biti nešto ozbiljnije i da neće sad da se zakuje za krevet, što svakako ne bi bilo dobro. Nadam se da će se u nekom trenutku sledeće nedelje moći da se zna kada će moći da nam pomogne. To je jedina precizna i tačna informacija, sve ostalo su dezinformacije. Znači, sledeće nedelje ćemo moći da eventualno imamo procenu kada bi mogao da nam pomogne", objasnio je trener Zvezde.

Od čega zavisi dan njegovog povratka na trening, a potom i na utakmice?

"Ako bude bio zdrav - samo od toga zavisi. Onda će moći da počne da trenira. A, kad bude bio spreman, onda će moći da trenira. Pošto nije zdrav, on ni ne trenira. Da li će moći da igra protiv Olimpijakosa (u sredu)? Jedino ako bismo igrali neke igrice, pa da ga ubacimo. Samo tako bi imalo smisla. Kod mene neće biti u timu neko ko je propustio toliko vremena bez treninga, jer to nije dobro ni za koga. A, naravno - nije dobro ni za zdravlje", dodao je Radonjić o plejmejkeru, koji ima problema sa povredom (a sada i sa bolešću) od kraja januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC