• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milutinov: Očekivao sam više zvižduka

Autor mondo.rs

Srpski centar prvi put je nastupio u Beogradu od odlaska u inostranstvo. Evo šta je posle meča rekao o atmosferi u Kombank areni i o Crvenoj zvezdi...

 Nikola Milutinov: Očekivao sam više zvižduka  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nervozniji nego inače, Nikola Milutinov dugo je tražio ritam u pobedi svog Olimpijakosa nad Zvezdom. Trudio se, uložio veliki napor, ali za 18 minuta u igri nije uspeo da se "upiše" u jednom od najuzbudljivijih mečeva sezone.

Posle ogromne borbe crveno-belih rivala, Pirejci su trijumfovali košem Jorgosa Printezisa tri sekunde pre poslednjeg zvuka sirene. Milutinov je kratko sa saigračima proslavio taj trijumf na centru, pa posle meča objasnio zašto je postajao sve napetiji dok je meč odmicao.

"Iznerviralo me je dosta toga... Što sam imao veliku želju da odigram dobro, što sam prvi put došao kući posle odlaska iz Beograda i zbog toga sam takođe hteo da odigram dobro, a odigrao sam loše... Ali, to sada nije važno, jer smo pobedili utakmicu", rekao je nekadašnji centar Partizana ispred svlačionice.

Upitan za svoj utisak o igri Zvezde, pohvalio je ekipu Dejana Radonjića i naglasio da su u Kombank areni u sredu igrale dve defanzivno najbolje ekipe takmičenja.

"Zvezda je pružila strašan otpor, ali uspeli smo da na kraju pokažemo karakter, da se vratimo iz njihovog vođstva i da dobijemo. Zvezda i mi smo najbolji defanzivni timovi. Protiv njih je zaista teško igrati, jer u svojoj dvorani igraju još bolju odbranu nego inače", dodao je Milutinov.

Na pitanje o atmosferi, mladi srpski centar pohvalio je ambijent i rekao da je očekivao "oštriji" doček.

"Atmosfera je bila super, fenomenalna. Navijači su pomogli Zvezdi da odigra još bolje i bilo je odlično. Nisam se obazirao na zvižduke, možda sam i više očekivao".

Da li vidi Zvezdu u Top 8?

"Mislim da će biti tamo sigurno, igraju zaista neverovatnu odbranu, sa stvarno mnogo energije... Malo im je večeras falio Jović, ali stvarno su kao tim neverovatni".

Sa "overenim" plasmanom, trenutna želja Olimpijakosa je jasna - obezbediti što bolju poziciju uoči doigravanja.

"Na današnjoj utakmici znali smo da je važno da dobijemo zbog prednosti domaćeg terena. Možda će nam naši navijači potom dati dodatnu snagu, jer svi želimo da odemo na Fajnal for", dodao je Milutinov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC