• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selfi eksperti stižu, vreme je za fotkanje

Autor mondo.ba

Oppo F3 i F3 Plus sa moćnim kamerama uskoro u prodaji.

Oppo je zvanično najavio F3 Plus i njegovog manjeg ortaka F3. Oni su deo Selfie Expert serije Oppotelefona, kojima je naglasak na performansama prednje kamere.

F3 Plus ima aluminijumsko kućište iz jednog dela i antenu sa šest krajeva. Sa prednje strane je sistem od dve kamere. jedna od njih ima 16 megapiksela i 1/3 inčni senzor sa otvorom blende do f2.0, a druga kamera je širokougaona od 8 megapiksela sa objektivom od šest elemenata i uglom od 120 stepeni. Aplikacija kamere uključuje Oppo Beautify 4.0 mod za podešavanje tonaliteta kože i bokeh efekte za zamagljivanje pozadine vaših selfija.

Pozadinska kamera ima 16 megapiksela, 1/2.8 inčni Sony IMX398 senzor sa pikselima od 1.4 mikrona, širokougaoni objektiv od 120 stepeni, otvor blende do f1.7 i dual PDAF.

Ostale specifikacije uključuju IPS LCD ekran od 15.25 centimetra (6 inča) sa 1080p rezolucijom, Qualcomm Snapdragon 653 procesor, 4 GB RAM-a, 64 GB memorije, koja se može proširiti, bateriju od 4000 mAh sa VOOC brzim punjenjem, senzor otisaka prsta i Android 6.0 sa ColorOS 3.0.

Oppo F3 Plus će koštati oko 473 dolara, i biće dostupan u crnoj i zlatnoj boji, počevši od prvog aprila i to prvo u Indiji prenosi GSMArena.

Nisu mnogo išli u detalje oko F3 telefona, samo su naznačili da će imati manji ekran od 5.5 inča. Duple prednje kamere mu ostaju iste kao i velikom bratu, a pojaviće se u prodaji u maju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS