• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nokia rešila veliki problem Android korisnika

Autor mondo.rs

Dual SIM i microSD obično ne idu zajedno, ali ne i kod Nokia uređaja!

 Nokia rešila veliki problem Android korisnika Izvor: MONDO portal

Nokia je na dobrom putu da nastavi tamo gde je stala pod upravom Microsoft kompanije i vrati se u vrh smartfon piramide, što i planiraju u narednih pet godina. Novi uređaji koje smo vam predstavili uživo, Nokia 3 i Nokia 5 zaista su odlično napravljeni, kvalitetni su i odaju „šmek“ koji je Nokia u visokom društvu nekad imala.

Sad je na Twitter kanalu Nokia kompanije potvrđena još jedna zanimljivost, osim Google Assistant i gotovo Stock Android OS-a - Nokia 3 i Nokia 5 imaće Dual SIM podršku i poseban slot za microSD kartice. To znači da ćemo istovremeno moći da imamo dve SIM kartice u telefonu, zajedno sa microSD karticom u posebnom slotu.

Ovo je vrlo pozitivna stvar, jer proizvođači telefona, kako bi uštedeli prostor i smanjili telefon, ali i napravili uštedu na troškovima proizvodnje, uglavnom nude hibridnu Dual SIM/microSD podršku, koja podrazumeva ili dve SIM kartice u telefonu ili jednu SIM karticu i microSD memoriju na mestu druge SIM kartice.

I evo, već nam se sviđa što se Nokia vraća, a obećali su da će ih krasiti ona ista pouzdanost, kvalitet i funkcionalnost koju su korisnici voleli. Prvi koraci su vrlo dobri, čekamo ove uređaje u Srbiji uskoro!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS