• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako do keša na društvenim mrežama?

Autor mondo.ba

Ovogodišnji Play Media Day ugostiće Petra Vasića, stručnjaka za digitalni marketing koji će 19. maja na tvrđavi Kastel u Banjaluci predstaviti temu “Kako do keša na društvenim mrežama?”

Petar će prisutnima prezentovati niz praktičnih savjeta, kako da kreiraju brend na društvenim mrežama i kako da iskoriste trenutno najjeftinije komunikacijske kanale da dođu do zarade. Takođe, uporediće klasični marketing i novi, digitalni. Govoriće o prednostima i opasnostima koje se kriju u klasičnom oglašavanju i digitalnom, koji je sve više u ekspanziji.

Petar Vasić je regionalni marketinški stručnjak, po zanimanju diplomirani komunikolog. Na fakultetu za društvene nauke je završio marketing communication. Već pred kraj studiranja je postao dio Ljubljanskog Univerzitetnog Inkubatora LUI, sa svojom prvom firmom Sosed.d.o.o. Poslije dobijene investicije on i dio firme se sele na njemačko tržište, gdje nastavlja svoju karijeru u internet marketingu. Trenutno živi na relaciji Berlin, Ljubljana, Beograd, gdje uspostavlja novu agenciju Vasić Media d.o.o. specijalizovanu za marketing na društvenim mrežama.

Sarađuje sa najpoznatijim kompanijama i brendovima u Srbiji, za koje zajedno sa svojim kreativnim timom osmišljava kampanje i pravac inovativne promocije na tržištu. Njegova predavanja su veoma interesantna i dinamična, te privlače veliku pažnju posjetilaca.

Trenutno vlada veliko interesovanje za Play Media Day 02, a kotizacije su dostupne na www.playmediaday.com. Detaljna uputstva o načinu uplate, svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije. Ne propustite najbolji spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave! Vidimo se na Play Media Day 02!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS