• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Zašto nam se greške ponavljaju?

Autor mondo.rs

Fenerbahče i protiv Efesa bio smušen kada se "lomio" ishod utakmice.

 Zeljko-Obradovic-zabrinut-posle-meca-Efes-Fenerbahce Izvor: MN PRESS

Pre dve nedelje Baskonija (74:79), u utorak Makabi (79:81) i u četvrtak Efes (77:80).

Fenerbahče je uprkos povredama i oslabljenosti ekipe mogao da ostvari dovoljno pobeda da obezbedi Top 4 finiš i prednost domaćeg terena u četvrtfinalu Evrolige, ali je u poslednja četiri kola doživeo tri poraza.

Sada Panatinaikos ima priliku da u poslednja dva kola potisne Obradovićev tim sa četvrtog mesta, a mnogo toga moglo bi da bude jasnije posle mečeva PAO - CSKA i Real - Fenerbahče iduće nedelje.

"Tokom čitave utakmice smo pokušavali da nađemo pravi ritam. U četvrtoj četvrtini smo ga konačno našli, ali smo poslednja dva napada odigrali veoma loše. Egzekucija u završnicama neizvesnih utakmica je vrlo važan deo igre i moramo da utvrdimo zašto nam se ponavljaju neke greške", izjavio je Željko Obradović.

POHVALA BOGDANU

Trener Fenerbahčea izjavio je da ga je Bogdan Bogdanović iznenadio time što je posle nedelju dana pauze zbog povrede skočnog zgloba zaigrao protiv Efesa na svoje insistiranje, bez ijednog treninga.

Bogdan Bogdanović je protiv Baskonije loše organizovao napad pri rezultatu 74:77, protiv Makabija je u poslednjih 85 sekundi prokockana prednost od četiri poena (uz izgubljenu loptu Bobija Diksona pri 79:79), dok se protiv Efesa konfuzan napad pri zaostatku od dva poena završio nepreciznim šutom Bogdanovića sa sedam i po metara.

Kamera je posle toga uhvatila Obradovića kako rezignirano odmahuje rukama, iz čega je moglo da se zaključi da je ta akcija trebalo da izgleda potpuno drugačije.

Podsetimo da je Fener protiv Crvene zvezde u Beogradu 12. januara takođe poražen u završnici "na jednu loptu", mada je bilo i neizvesnih mečeva koje je rešio u svoju korist.

TABELA POSLE NEKOMPLETNOG 28. KOLA: Real 20-7, CSKA 20-7, Olimpijakos 19-8, Fenerbahče 17-11, Panatinaikos 17-11, Efes 16-12, Baskonija 16-12, Crvena zvezda 15-12 (plej-of), Darušafaka 13-14, Žalgiris 13-15, Galatasaraj 10-17, Barselona 10-17, Bamberg 10-18, Makabi 10-18, Uniks 7-20, Armani 7-21.

Efes - Fenerbahče 80:77
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Zato sto prodajes utakmice Zvezdinim konkurentima za top 8

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC