• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin upozorava: Prvo poluvreme najgore do sada

Autor mondo.rs

Selektor Srbije kritikovao igru u prvom delu duela sa Gruzijom, ali i istakao zadovoljstvo konačnim rezultatom i igrom igrač koji su ušli sa klupe.

Tri boda su osvojena, prvo mesto je vraćeno i to je ono najvažnije sa gostovanja Srbije u Gruziji.

"Orlovi" su slavili 3:1, međutim, nije sve bilo baš sjajno. Imao je šta selektor Slavoljub Muslin da zameri svom timu.

"Još nismo završili, daleko smo od Rusije, ali je najvažnije da smo pobedili. Idemo dalje, spremamo se za druge utakmice", bilo je prvo što je Muslin rekao novinarima posle pobede u Tbilisiju, a onda je uputio kritiku:

"Prvo poluvreme je bilo najgore od kada sam selektor. Kao i obično smo grešili kod gola. Slabo smo počeli, a oni su dobili na samopouzdanju. Bili smo baš slabi u prvom poluvremenu. Da su dali drugi gol, ko zna kako bi se ova utakmica završila".

I pre utakmice selektor je upozoravao da neće biti lako i da mora maksimalno koncentrisano da se uđe u meč.

"Nisam pogrešio kada sam rekao da je Gruzija dobra reprezentacija. Fudbal je malo nepravedan, žao mi je kolege, ali idemo dalje. U drugom poluvremenu smo igrali kako možemo, a možemo još bolje", smatra Muslin.

Po njegovim rečima, greške poput one kod primljenog gola kada je Aleksandar Kolarov loše odigrao povratno dodavanje ka Vladimiru Stojkoviću, su direktne, a ne taktičke.

"To nisu taktičke greške, već direktne koje smo pravili i do sada. To se dešava, šta da se radi. Na sreću, promene koje sam izvršio su urodile plodom. Video sam gde su problemi".

Muslin je istakao da je Srbija imala sreće, jer bi teško nadoknadila dva gola zaostatka da je Gruzija iskoristila neku od šansi posle vođstva.

"Imali smo sreće, toliko slabo smo odigrali... Da smo gubili 2:0... Sve je moguće u fudbalu, ali bilo bi veoma teško preokrenuti u takvoj situaciji. Rekao sam igračima šta smo grešili. Toliko loše smo odigrali, a završili na poluvremenu 1:1. Rekao sam im da ćemo pobediti ako odigramo malo bolje, oni su verovali i to se desilo", konstatovao je iskusni trener.

Posebno zadovoljstvo, selektor je istakao zbog debitantskog gola Mijata Gaćinovića.

"Drago mi je što je dao gol koji nas je rasteretio. Srećan sam zbog njega i dobrog početka u A reprezentaciji, ali i zbog nas", naveo je Muslin i pohvalio za rad na treninzima i Uroša Djurđevića i Sašu Lukića, koji ovaj put nisu dobili priliku da debituju.

Naredni rival Srbije biće Vels, 11. juna u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC