• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan - Cedevita, druga runda! (ANKETA)

Autor mondo.rs

Crno-beli igraju za "majstoricu", a ekipa Veljka Mršića za plasman u finale. Šta mislite, ko će pobediti?

 ABA liga KK Partizan KK Cedevita najava druge utakmice Izvor: MN PRESS


Košarkaši Partizana od 20 časova i uz direktan TV prenos na Areni sport zaigraće protiv Cedevite drugi meč borbe za plasman u finale ABA lige. Srpski tim ulazi u ovaj susret vođen željom da zakaže "majstoricu" za sledeću nedelju, dok šampion Hrvatske igra za svoje drugo učešće u borbi za prstenje u poslednje tri godine.

U najavi meča, šef struke crno-belih Aleksandar Džikić rekao je da veruje u treći meč, dodavši tome i informaciju o stanju "rovitog" Džamonta Gordona, kao i Uroša Lukovića, koji je na prošloj utakmici zadobio povredu udarcem u predelu cevanice. Sa druge strane, iz tabora "sokića" poručuju da im je draže da igraju u vatrenoj, pa i neprijateljskoj atmosferi nego u "kamernom" ambijentu, kakav najčešće i imaju na utakmicama u svojoj hali.

Na tom planu teško može biti iznenađenja, jer se očekuje da navijači Partizana opet ispune halu "Aleksandar Nikolić" i da ponovo pruže veliku podršku crno-belima. U najavi meča, kapiten Novica Veličković pozvao je pristalice i na društvenim mrežama da "kao jedan" sa ekipom stanu naspram Cedevite.

SVI KO JEDAN !!! 25.3

A post shared by Novica Velickovic (@novica_velickovic) on



Posmatrajući ovosezonski skor, Partizan igra za prvu pobedu nad Cedevitom, koja ga je dva puta pobedila u Zagrebu i jednom u Beogradu. Posmatrajući istoriju, crno-beli su hrvatskog prvaka pobedili u 12 od 14 mečeva u nekadašnjem "Pioniru". U najavi utakmice, Aleksandar Džikić rekao je da nije ni znao za podatak o međusobnom skoru ovih timova i da veru u "majstoricu" zasniva na poverenju u najbolji mogući rad ekipe, sa njim na čelu.

Večerašnji duel sudiće sudijska trojka sačinjena od arbitara iz tri države: Sašo Pukl (Slovenija), Tomislav Hordov (Hrvatska) i Uroš Obrknežević (Srbija). Ulaznice će biti u prodaji i na dan meča, a termin eventualne "majstorice" je 1. april.

Šta mislite, ko će slaviti večeras?

Anketa

Ko će biti pobednik polufinalne plej-of serije?

  • Cedevita 2:1

    30.67% (23)

  • Partizan 2:1

    69.33% (52)

Ko će biti pobednik polufinalne plej-of serije?

Rezultati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC