• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korteo BH Fanatikosa pred Gibraltar (FOTO)

Autor Anadolija

Bosanskohercegovački tim, iako igrački oslabljen, favorit je u večerašnjem susretu, s obzirom na to da je reprezentacija Gibraltara i statistički najgora selekcija svijeta

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u petom kolu grupe "H" kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine večeras će u Zenici od 18 sati na stadionu Bilino polje igrati protiv Gibraltara.

U Zenici još uvijek nema pretjerane euforije pred ovaj susret, ali pravu navijačku atmosferu napravili su pripadnici skupine BH Fanaticos, koji su “korteom“ ulicama Zenice i bakljadom te gromoglasnim navijanjem iskazali svoju podršku bh. timu.

Bosanskohercegovački tim, iako igrački oslabljen, favorit je u večerašnjem susretu, s obzirom na to da je reprezentacija Gibraltara i statistički najgora selekcija svijeta. BiH se nakon četiri odigrana kola nalazi na trećem mjestu grupe "H" iza Belgije i Grčke, dok se selekcija Gibraltara nalazi na posljednjem mjestu bez ijednog osvojenog boda.

Džef Vuds, selektor Gibraltara, na jučerašnjoj konferenciji za medije najavio je tešku utakmicu i veliku borbu svojih izabranika za koje je rekao da će iznenaditi bh. navijače svojom igrom. S druge strane, selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević najavio je ozbiljan pristup utakmici bez podcjenjivanja rivala, jer se samo tako može doći do tri boda.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC