• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović hvalio, Milić gol posvetio sinu

Autor mondo.rs

Izjave iz tabora Crvene zvezde posle pobede nad Spartakom iz Moskve.

 Zvezda Spartak 2:1, izjave Miodrag Božović i Nemanja Milić Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su se pokazali u veoma jakoj proveri tokom prvenstvene pauze. Bez obzira na sastav u kojem je doputovao, savladan je lider ruskog prvenstva - moskovski Spartak - 2:1.

Miodrag Božović bio je zadovoljan rezultatom i atmosferom na stadionu Rajko Mitić, a pohvalno je govorio o pojedinim igračima svog tima.

"Ristić se vratio posle povrede, izdržao je 60 minuta, takođe i Milić je odigrao odlično i pokazao da na njega može ozbiljno da se računa. Potrudio sam se da ukažem priliku onima koji su manje igrali, pre svih Miloševiću i Vučićeviću koji su takođe pokazali kvalitet. Smatram da smo fizički bili dobri i da smo dobro trčali tokom čitave utakmice. Kanga je bio motivisan jer je on igrač kome treba motivacija. Pokazao je da može mnogo, postigao prelep gol, a znam da može još bolje", izjavio je Božović posle utakmice.

Prvi gol za Zvezdu, a izjednačujući u ovoj utakmici, postigao je Gelor Kanga sjajnim udarcem sa distance, dok je preokret doneo Nemanja Milić svojim prvencem na stadionu u Ljutice Bogdana.

"Prelepa utakmica pred velikim brojem ljudi, hvala im što su došli u ovolikom broju da uveličaju događaj. Utisci su mi zaista sjajni, dao sam gol, to je moj prvi gol na 'Marakani' i mnogo mi znači. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu, a gol posvećujem sinu", poručio je Milić.

Milić je pogodio na asistenciju Ričmonda Boaćija, a imao je još nekoliko prilika.

"Nije mi bilo teško nakon Boaćijeve asistencije, hvala mu. Važno je da je ušla. Imao sam još dve šanse, jednu sam iskoristio, ali važno je da ulazim u prilike".

Krilni napadač crveno-belih osvrnuo se i na "bratsku" atmosferu na tribinama i zajedničko navijanje navijača dva kluba.

"Bila je lepa, bratska atmosfera. Miroljubivo. Lepo je igrati u ovakvoj atmosferi, ali mi smo igrali ozbiljno. Ovo je dobra provera za nas da vidimo gde smo i da li možemo da se nosimo sa njima. Mislim da smo dobro odigrali i uvideli da imamo kvalitet".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC