• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fetel: Imao sam sreće

Autor mondo.rs

Pobednik trke za Veliku nagradu Australije zadovoljan bolidom i odrađenim poslom na startu sezone.

Sebastijan Fetel odradio je sjajan posao na prvoj trci sezone novog šampionata Formule 1. On je trijumfovao u bolidu Ferarija u Australiji. Nemac je otkrio da je imao problema na startu trke, ali i da je imao i sreće.

"Ima mnogo do kraja, ali u ovom trenutku posle pobede, ceo tim je izuzetno zadovoljan i srećan. Nisam bio u potpunsoti zadovoljan startom, bilo je proklizavanja, ali sam pokušao da zadržim pritisak na Luisu i da nagovestim da sam tu i da ću se boriti, ne samo na toj trci nego do kraja šampionata. Delimično sam imao i sreću što je Luis po povratku na stazu upao u gužvu", rekao je Fetel.

Povezane vesti

Četvorostruki svetski šampion je na stazi u Albert parku došao do prve pobede još od Velike nagrade Singapura 2015. godine i 43. pobede u karijeri. On je trku završio za sat, 24 minuta i 11,670 sekundi.

"Napravljen je dobar bolid, svaka čast konstruktorima. Može da se pritiska do kraja, iako su pneumatici mali problem, ali može da se napada".

Fetel je tako doneo svom timu prvi trijumf na otvaranju sezone posle šest godina - kada je Fernando Alonso bio najbolji u Melburnu.

"Neverovatno. Ovo je bio odlična trka. Bila je delimično luda, ali u pozitivnom smislu naravno. Zaista sam srećan što sam video navijače po stazi sa zastavama Ferarija", rekao je Fetel.

Drugoplasirani Luis Hamilton rekao je da je već na početku trke imao probleme.

"Čestitam Ferarija i Fetelu na pobedi. Imao sam dosta problema s prijanjanjem bolida na početku i zato sam morao u boks ranije. On je to iskoristio i još jednom mu čestitam. Drago mi je što je sezona počela", naveo je Hamilton.

Njegov timski kolega Valteri Botas, koji je zauzeo treće mesto, srećan je zbog debija u Mercedesu.

"Sve je bilo dobro, bolid je bio odličan i zaista sam srećan zbog prvog nastupa u Mercedesu. Crveni bolid je danas bio prebrz za nas", rekao je Botas.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC