• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lulić se priključio reprezentativcima BiH

Autor Anadolija

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine u dobrom raspoloženju doputovali su u Albaniju, gdje će u utorak, 28. marta, u Elbasanu odigrati prijateljsku utakmicu s domaćom nacionalnom selekcijom

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine u dobrom raspoloženju doputovali su u Albaniju, gdje će u utorak, 28. marta, u Elbasanu odigrati prijateljsku utakmicu s domaćom nacionalnom selekcijom.

Smjestili su se u hotel ”Internacional” u centru Tirane, gdje borave u karantinu i odmaraju se do večerašnjeg treninga kojeg će obaviti u albanskoj prestonici.

Reprezentativcima BiH koji su sinoć u Zenici pobijedili Gibraltar, rezultatom 5:0, u petom kolu grupe ”H” kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Rusija 2018” u Tirani se priključio Senad Lulić, a u toku dana očekuje se dolazak i Mate Jajala.

Osim Lulića i Jajala, sa ekipom su iz Sarajeva doputovali kapiten Edin Džeko, te Ognjen Vranješ, pa će četvorica prvotimaca koji su zbog kartona propustili meč sa autsajderom u kvalifikacijama nastupiti u duelu sa Albancima.

U dogovoru sa njihovim klubovima selektor Mehmed Baždarević poslije sinoćnjeg uspjeha puta u Albaniju poštedio je Miralema Pjanića, Edina Višću, Vedada Ibiševića, Seada Kolašinca i IbrahimaŠehića, dok je Amer Gojak ustupljen U-21 reprezentaciji BiH.

Prema planu reprezentativci BiH, uz današnji u Tirani, obaviće i sutra poslijepodne trening na Elbasan Areni u Elbasanu, gdje će u utorak od 18 sati i igrati utakmicu sa učesnikom EURO 2016.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC