• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijović: Dres Srbije - dečački san

Autor mondo.rs

Napadač Paoka jedva čeka da se oporavi od povrede i nađe u konkurenciji za nacionalni tim.

Reprezentacija Srbije pred gostovanje u Gruziji je dobila pojačanje u liku Aleksandra Prijovića, kome je FIFA dozvolila da posle nastupa za mlađe selekcije Švajcarske promeni fudbalsko državljanstvo.

On je u izjavi za grčki "Sport24" izjavio da jedva čeka da se oporavi od povrede i zasluži poziv selektora Slavoljuba Muslina.

"Jedva čekam da se vratim na teren i ostvarim dečački san. Nema smisla da pričam o tome dok sam povređen, ali verujem da ću se vratiti u formu i dobiti priliku da debitujem za Srbiju".

Prijović je povredio ključnu kost i prve prognoze su bile da će propustiti ostatak sezone. Ali,kako sada stoje stvari, mogao bi da se vrati na teren krajem aprila.

"Povreda jeste teška, ali vratiću se ranije nego što mnogi misle. Ostao sam psihički jak, sve je to fudbal", rekao je napadač rođen u Sent Galenu, koji je zimus za 2,2 miliona evra (rekord kluba) došao u PAOK iz poljske Legije.

Prijović je bio član kadetske i omladinske reprezentacije Srbije, pa mlade reprezentacije Švajcarske, ali je onda odlučio da igra za zemlju iz koje su mu roditelji.

Prvu priliku za debi imaće u Beogradu 11. juna protiv Velsa, što je meč šestog kola D grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC