• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej ne igra protiv Francuske

Autor mondo.rs

Najbolji teniser sveta najverovatnije će propustiti meč četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa u Ruanu

 Marej ne igra protiv Francuske Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Endi Marej otkazao je nastup na mastersu u Majamiju, koji je počeo prošle nedelje zbog problema sa laktom, a gotovo je izvesno da neće moći da pomogne ni reprezentaciji na predstojećem duelu četvrtfinala Dejvis kupa protiv Francuske.

Džejmi Marej, brat najboljeg tenisera sveta, izjavio je da Endijeva povreda iziskuje mirovanje, zbog čega on najverovatnije neće igrati na meču u Ruanu, koji je na programu od 7. do 9. aprila.

"Ne očekujem da će Endi nastupati protiv Francuske. Rekao mi je da može sve da uradi na terenu, osim da servira zbog povrede lakta, tako da mu je neophodno mirovanje", izjavio je za britanske medije Džejmi Marej.

"Trenutno ne planiramo da će biti s nama u Francuskoj, ali ako bude, to će biti odlično, pa ćemo videti šta će se dešavati", dodao je jedan od najboljih dubl igrača sveta.

Podsetimo da Endiju Mareju to ne bi bilo prvi put da bude uz ekipu, i bodri je, iako ne igra. Prošle godine, baš u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Srbije na Tašmajdanu, bio je deo tima, iako se unapred znalo da neće nastupati. Britanskom timu pružio je veliku podršku, pa su Beograd napustili kao pobednici (3:2).

Džejmi Marej naveo je da bi sadašnja pauza mogla da ima dosta uticaja na nastavak Endijeve sezone.

"Za njega je najvažnije da u potpunosti ozdravi, jer je imao nekoliko problema u poslednje vreme. Mora da zaleči povredu jer ga očekuju veoma zahtevna tri meseca, tokom kojih se igra dosta velikih turnira", poručio je Džejmi Marej.

Prvi reket sveta nalazi se na spisku prijavljenih igrača za masters u Monte Karlu, koji počinje 16. aprila, ali je njegovo učešće pod znakom pitanja i na tom turniru.

Britanski Telegraf objavio je da bi Marej mogao da napravi nešto dužu pauzu, odnosno da van terena bude ceo april, i da se vrati tek početkom maja, na mastersu u Madridu, gde brani 600 ATP bodova, pošto je prošle godine izgubio finale od Novaka Đokovića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC