• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

442 - bukirana Rusija!

Autor mondo.rs

Golovima Kutinja, Nejmara i Marsela - četa selektora Titea stigla do pobede nad reprezentacijom Paragvaja (3:0) i plasmana na Mudnijal 2018. godine u Rusiji!

442 pre početka Svetskog prvenstva u Rusiji - Brazil je "bukirao" učešće!

"Selesao" ostaje jedina reprezentacija koja se kvalifikovala za svako Svetsko prvenstvo, a ovoga puta su oni prvi nacionalni tim koji je ostvario plasman na Mundijal, ako ne računamo domaćina Rusiju koji je to pravo izborio organizovanjem najvećeg fudbalskog događaja na svetu.

Golovima Kutinja, Nejmara i Marsela - četa selektora Titea stigla je do pobede nad reprezentacijom Paragvaja (3:0), a onda čula dobre vesti sa meča Perua i Urugvaja...

S obzirom na to da su "Urusi" neočekivao poraženi na gostovanju u Limi (2:1), Brazilci su i matematički obezbedili plasman, odnosno, ako se u obzir uzme i raspored ostalih utakmica, oni nikako ne mogu da završe ispod četvrtog mesta!


Kvalifikacije su inače počeli porazom od Čilea, ali dobra odluka saveza da smeni selektora Dungu i da na njegovo postavi iskusnog Titea – pokazala se kao više nego dobra, jer ne samo da Brazil ima niz od 13 utakmica bez poraza – nego igraju i opasno dobar fudbal, što se videlo i sinoć!

Ostvarili su deset pobeda, tri remija i jedan poraz, za 33 boda, devet više od Kolumbije, devet više od Urugvaja i Čilea, odnosno deset od pete Argentine, koja je u velikim problemima...

Pogledajte golove sa meča Brazila i Paragvaja!

Brazil - Paragvaj
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC