• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sanela Dropulić dolazi na Play Media Day 02

Autor mondo.ba

Komunikacijski događaj godine u Banjaluci, Play Media Day će predstaviti temu posebno zanimljivu sadašnjim i budućim liderima kompanija, agencija i medija.

Sanela Dropulić, ekspertica za tržišne komunikacije, 19. maja će prisutnima pojasniti kako „Selfbrendingom do lidera - liderke“. Kako snagu vlastitih misli i djela pretočiti u uspješnu samopromociju, prepoznatljivost i produktivnost, koji vode ka liderstvu, uspjehu i najboljim rezultatima poslovanja, saznaćete na njenom predavanju.

Sanela Dropulić je i direktorica Virtuelnog ženskog preduzetničkog centra u Zagrebu. Sa više od 20 godina radnog iskustva na domaćem i inostranom tržištu, radila je na menadžerskim i rukovodećim pozicijama u gotovo svim poslovnim sistemima, od malih, preduzetničkih poslovnih okruženja, preko multinacionalnih kompanija i javnih preduzeća, institucija i na kraju svog vlastitog, uspješnog preduzetništva.

Prošle godine je pokrenula Virtuelni ženski preduzetnički centar, s ciljem umrežavanja preduzetnica u Hrvatskoj i regionu, kao i lakše razmjene iskustava, podrške i pomoći u predstavljanju na tržištu. Vlasnica je kompanije Expert Product, specijalizovane za pružanje usluga tržišnog komuniciranja, ali i ostalih aktivnosti za uspješan početak i upravljanje preduzetništvom.

Regionalni događaj Play Media Day 02 će 19. maja na tvrđavi Kastel u Banjaluci, okupiti na jednom mjestu preko 20 domaćih, regionalnih i svjetskih predavača. Zanimljiv muzički program u Party zoni, kao i Adrenalin Play Media Day će dodatno upotpuniti događaj i pružiti prisutnima dobru zabavu i kvalitetno druženje.

Detalje o kotizacijama i programu možete pronaći na stranici www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate, svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije. Ne propustite jedinstven spoj edukacije i odlične zabave!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS