• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekao je jasno i glasno: "NIKAD u Barselonu!"

Autor mondo.rs

Argentinski stručnjak dvaput podvukao da ne postoji mogućnost da BILO KADA sedne na klupu velikana sa Nou Kampa.


Iako je svrstavan među najveće favorite za preuzimanje Barselone posle odlaska Luisa Enrikea, Maurisio Poketino očigledno ne želi da radi u katalonskom gigantu. Koliko god to mnogima zvučalo i čudno!

Iako je teško setiti se da je bilo ko dao sličnu izjavu, menadžer Totenhema je izgovorio sledeće: "Nemoguće je da bilo kada radim u Barseloni!"

Argentinski stručnjak, koji na klupi "pevaca" postiže odlične rezultate, priznao je da ne bi mogao da sedne na klupu Barse jer je u Espanjolu bio i igrač (1994-2000) i trener (2009-2012).

"Navijač sam Espanjola i mislim da nije potrebno da mnogo govorim o tome. To bi bio kao kada bi me (gazda Totenhema) Danijel Levi otpustio... Bilo bi nemoguće da nekoliko godina kasnije radim u Arsenalu", izjavio je Poketino.

Izvor: MN PRESS

"Znam da je u fudbalu teško sačuvati vrednosti i biti odan iskreno, srcem i emocijama. Ali, što se mene tiče, odanost je bila na prvom mestu i pre nego što sam postao menadžer i fudbaler. Ništa nije važnije od toga", dodao je Argentinac.

Iako su ga nedavno u jednom baru u Barseloni videli u društvu sa predsednikom "Blaugrane" Đozepom Bartomeuom, Poketino ističe da je to bila samo slučajnost.

"Dugo poznajem Bartomeua, još iz perioda pre nego što je postao predsednik. Deca su nam išla u istu školu u Barseloni. Proveli smo pet minuta zajedno. Eto, to se dogodilo, a dobro znate da je posle toga nemoguće zaustaviti glasine", dodao je Poketino.

Malo trenera (pa i onih koji su radili u Espanjolu) moglo je da ovako eksplicitno kaže "NE" Barseloni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC