• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanga: Kad Boaći primi loptu, ne brinem...

Autor mondo.rs

Zvezdin Gabonac ima ogromno poverenje u saigrača iz napada.

 FK Crvena zvezda Kanga: Kad Ričmond Boaći primi loptu, ne brinem... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U dosadašnjem toku sezone Gelor Kanga je upisao tri gola i 12 asistencija u dresu Crvene zvezde, po čemu je jedan od najzaslužnijih za prvo mesto crveno-belih na tabeli Superlige. U istom društvu nalazi se i zimsko pojačanje, Ričmond Boaći koji je tokom prolećnog dela sezone već stigao da se pet puta upiše u strelce, a dva puta da asistira saigračima.

O kvalitetu ovog tandema za klupski sajt govorio je Kanga.

"Za samopouzdanje mi podjednako znači i kada učestvujem u akciji čiji je ishod pogodak. Sa Boaćijem se odlično razumem na terenu, zato moje lopte najčešće pronalaze njega, a kada ih on primi uopšte ne sumnjam da će završiti u protivničkoj mreži. Raduje me što igramo atraktivan fudbal i postižemo dosta golova, to pozitivno utiče na astmosferu. Kada imaš dobre rezultate iza sebe sve ide mnogo lakše", rekao je vezista iz Gabona.

Kanga se zbog učešća na Afričkom kupu nacija nešto kasnije pridružio saigračima na zimskim pripremama, ali je brzo ušao u ritam ekipe.

"Jako sam zavodovoljan kako je ova polusezona počela, ekipa pobeđuje i drago mi je što uspevam da dam svoj doprinos na svakoj utakmici. Trener Miodrag Božović od prvog dana ima puno poverenje u mene, veoma sam mu zahvalan što mi je dao šansu da se dokažem. Nadam se da ću nastaviti da se odužujem dobrim igrama. Zaista je poseban osećaj proslaviti gol uz ovakve navijače, u ovoj polusezoni tri puta sam to iskusio i zaista je taj osećaj nešto što poželiš da se zauvek traje".

Zvezda u narednom kolu, u subotu od 15 časova, dočekuje Spartak iz Subotice (prenos na TV Arena Sport).

"Spartak je na sredini tabele, vrlo im je važno da ostvare dobar rezultat kako bi obezbidili plasman u plej-of, tako da očekujem da će izaći silno motivisani i spremni na napadački fudbal. Mi ćemo u ovu utakmicu ući kao i u svaku drugu, maksimalno fokusirano. Naporno treniramo kako bismo ostvarili novu pobedu, u dobroj smo formi i ne vidim razlog da ne donesemo nova tri boda", zaključio je Kanga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC