• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Borca m:tel u Živinicima

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel zabilježili su peti poraz ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Izvor: MONDO

U derbiju 22. kola u Živinicama, ekipa Konjuha je bila bolja i slavila rezultatom 30:26 (14:10).

Poslije prvih 30 minuta, crveno-plavi su zaostajali četiri gola za domaćim sastavom koji s klupe predvodi Bojan Unčanin, nekadašnji član crveno-plavih.

POVEZANE VIJESTI

U direktnom dvoboju protiv rođenog brata Dejana Unčanina, koji je počeo trenersku karijeru kao pomoćnik Ratka Đurkovića, a potom se reaktivirao, slavio je strateg Živiničana.

Njegovi izabranici su uspjeli da u drugom poluvremenu sačuvaju vođstvo i zadrže šanse da se nađu među prve tri ekipe za završni turnir.

Poraz crveno-plavih sigurno će rastužiti njihovog oca Radeta Unčanina, legendu "Velikana iz Gospodske" s obzirom da je u najavi utakmice istakao da su njegova osjećanja pomiješana, ali da nerijetko ispred porodice stavlja Borac m:tel.

Banjalučani u subotu uveče u Živinicama nisu imali rješenja za sjajnog Davora Kadića, koji je postigao čak 11 golova crveno - plavima, u čijem taboru su najefikasniji bili Đorđe Ćelić sa šest i Srđan Mijatović sa pogotkom manje.

REZULTATI 22. KOLA

Derventa - Krajina 35:32

Konjuh - Borac m:tel 30:26

Prijedor - Maglaj 27:35

Sloga - Zrinjski 34:29

Bosna - Čelik 39:25

Goražde - Krivaja 30:22

TABELA: Vogošća 55, Borac m:tel 48, Derventa 40, Zrinjski 34, Bosna 34, Konjuh 34, Goražde 31, Maglaj 30, Krivaja 25, Sloga 24, Čelik 15, Prijedor 13, Krajina 12.

Komentari 18

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nikola

Mi smo u ligi za prvaka i da izgubimo sve tri do kraja, u polufinalu smo kupa tako da su neka najmanja ocekivanja za ovu sezonu ostvarena.

Koji trofeji?

@Nikola Koja su to najmanja očekivanja?Pa obećali ste vraćanje trofeja i od svega ništa.Koji je to trofej Borac osvojio sa ovom upravom?Ni Kup Republike Srpske niste bili u stanju osvojiti a o nečemu drugome da i ne govorimo.Jadno i tužno.

123

@Nikola "NISTE mogli osvojiti" govori dovoljno o tome koliko volite klub, ko smo mi, a ko vi... "MI" smo vjerovatno navijaci i simpatizeri kluba, a "VI" ne znam sta radite i pokusavate, gdje se svrstavate?!? Idite, hvalite ikomentarisite Derventu,Barselonu samo se nosite odavde sa svojom negativnom energijom... VI ste isti oni koji su na pocetku prognozirali ispadanje iz lige,strogo zacelje, raspadanje ekipe i trenera nakon nekoliko kola... govorili ste da je nemoguca misija plasirati se u ligu 4, a NAS Borac izborio plasman nekoliko kola ranije, ne znam sta sad hocete? Takmicenje jos nije gotovo, a VI ga unaprijed proglasavate izgubljenim, a sve kao volite Borac. Tako ste i utakmicu protiv Vogosce unaprijed proglasili izgubljenom, a kad su momci na terenu pokazali koliko mogu ucutali ste se! Kako vas vise nije sramota?!? Pa tu stasavaju NASI momci, Srki, Danca, Njeza, Bubi, Dule, Djoka... oni nose najvece zasluge za ovo sto je uradjeno ove sezone. Pa kako vas nije sramota popljuvati to sto su do sad postigli? Dajte da navijamo za NAS Borac i za igrace koji ginu i krvare na terenu i opet igraju sa svojih 100%!

IZGUBILI PA ŠTA

@Nikola Nije sramota izgubiti od boljeg.U Živinicama se igra rukomet i uprava radi svoj posao kako treba.Nije sramota ne osvojiti ni jedan trofej.Koja korist od trofeja?Neka se lopta "pika" i neka se narod zabavlja.Tako rekoše ovi iz uprave Borca...

DEMAGOG-PSIHOLOG

Ekipa koja ne može pobjeđivati u gostima ima psihološki problem za koji trener isključivo odgovara.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC