• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Revolucija! Robot asistent igra video igre sa vama

Autor mondo.rs

Razer S.A.i.S.O. je novi AI kućni asistent koji nije samo zvučnik na stolu, nego pravi pravcati robot, koji će vam pomagati u mnogim aspektima života. Budućnost je tu!

 Revolucija! Robot asistent igra video igre sa vama Izvor: MONDO MobIT/Razer

Razer nije prva kompanija na koju pomislite kada je reč o automatizaciji doma, ali će uskoro biti. Nadajući se da će uzeti deo kolača Amazon-u, i Google-u, Razer je prikazao S.A.i.S.O., svoga asistenta koji preti da oduva Amazon Alexa-u i Google Assistant-a.

S.A.i.S.O. je akronim za Sidekick Artificial intelligence Sensei Online, i u pitanju je robot od 60 centimetara, koji je potpuno drugačiji od okruglih zvučnika koje imaju Amazon i Google.

S.A.i.S.O. - Artificial Intelligence; Real Friendship
Izvor: R Λ Z Ξ R

On je potpuno kompatibilan sa cloud-om, i za nas smrtnike ga objašnjavaju kao potpuno funkcionalnog robota koji će imati interakciju sa vama i doneti vam budućnost sada.

S.A.i.S.O. radi sve što i Alexa i Google Assistant, ali to je smor, i nešto već viđeno. Šta je tako inovativno u nameštanju alarma?S.A.i.S.O., sa druge strane, igra fudbal sa vama, ohrabruje vas da igrate video igre i proziva vas ako igrate loše, on je i vaš je lični trener koji radi sklekove sa vama. To je tačno ono što nam treba od kućnog asistenta. Može da bude i sigurnosni sistem koji čuva stražu sa svoje dve 3D 8 MP kamere i senzorima pokreta.

S.A.i.S.O. se takođe integriše sa ostalim proizvodima za pametne domove. Stalno skenira okolinu i analizira situacije, pa ako, recimo čitate knjigu ili ste jako umorni, prigušiće svetla da vas opusti. Razer zaista gura granice veštačke inteligencije sa ovim robotom prenosi technobuffalo.

Aprilililili! Nažalost ovo je samo prvoaprilska šala kompanije Razer, mada bi zaista bilo kul da je istina.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS