• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pašajlić: Jokić davao besplatne časove košarke

Autor mondo.ba

Miroslav Pašajlić plejmeker Igokee jedno vrijeme dijelio svlačionicu sa Nikolom Jokićem.

 Miroslav Pašajlić o Nikoli Jokiću Izvor: Samir Cacan/MONDO

Plejmejker Igokee Miroslav Pašajlić jedno vrijeme bio je saigrač sa Nikolom Jokićem, koji je trenutno jedna od najvećih igračkih zvijezda u NBA ligi.

U novosadskoj Vojvodini Pašajlić i Jokić su u juniorskim danima bili ubitačan tandem. Poslije je Jokić otišao u Megu pa u NBA, dok je Pašajlić preko Slobode iz Užica stigao do Igokee.

Pašajlić se za "Glas Srpske" prisjetio kako je izgledalo igrati sa Jokićem.

" Kod nas je došao na probu i poslije jednog treninga vidjelo se da ima smisla za igru. Bio je zapušten, debeljuca, mislili smo kada izađe na teren da neće moći da parira rivalima. Prevarili smo se, jer je u prve dvije utakmice imao po 40 poena. Bili su to časovi košarke. U čudu smo se pitali šta se dešava, ko je on, nismo mogli da vjerujemo. Bilo je lako igrati sa njim, jer je veoma pametan košarkaš i sjajno smo se slagali. Kao nosioci igre uvek smo bili najefikasniji na terenu, a često smo se i dopunjavali, jer je kao i sada imao ulogu drugog plejmejkera", rekao je Pašajlić.

Prisjetio se koliko je Jokić trenirao bez obzira na talenat.

" Kod nas je trenirao i ujutru i naveče, nije preskakao obaveze i ne mogu da potvrdim te priče da je lijen. Pratim ga svako veče i nevjerovatno je šta radi. Niko nije mogao da kaže šta će da napravi iz razloga što su svi bili skeptični zbog njegovog tijela. Sada vidimo da mu to uopšte ne predstavlja problem, jer vezuje deset utakmica sa tripl-dabl brojkama. Stvarno ne znam koji su mu dometi, stalno pomjera granica i za njega ne postoji limit. Kada pogledam utakmicu Denvera čini mi se da ništa nije mijenjao u igri. Ostala je ta lakoća i nonšalantnost i nevjerovatan talenat",  dodao je Pašajlić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC