• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sa Sašom i Jovićem sam pričao, a zvezdaše 'kupio"

Autor mondo.rs

Trener Cedevite Đanmarko Poceko još jednom održao konferenciju za novinare u svom maniru. Priznao da ga je veoma dotakao doček u "Pioniru".


Posle prve utakmice finala ABA lige, Đanmarko Poceko održao je konferenciju za novinare na kojoj je sebe nazvao "budalom", psovao i priznao da je grešio.

Posle druge, takođe je učinio razgovor sa novinarima veoma interesantnim.

"Niste od sinoć išli na lekcije italijanskog? OK, govoriću onda na engleskom", rekao je asistent Veljka Mršića, koji je i večeras vodio ekipu u odsustvu suspendovanog šefa struke.

Naglasivši da je ponosan na ekipu i njeno neodustajanje, Poceko je otkrio i da se tokom dana sreo sa predsednikom Košarkaškog saveza Srbije i svojim nekadašnjim rivalom u Italiji - Predragom Danilovićem.

"Moram da čestitam Radonjiću i njegovom stručnom štabu na ovoj pobedi. Pričao sam sa Danilovićem i rekao mi je da je igrao protiv Radonjića. Ja nisam igrao protiv njega, a uz to je imao sreću i jer je radio protiv mene kao trener, tako da je bio dvostruko srećan", nasmejao se Italijan.



Tokom utakmice, Poceko je razgovarao i sa plejmejkerom Zvezde Stefanom Jovićem, koji je zbog povrede ovaj meč odgledao kraj klupe. Novinari su ga pitali o čemu su pričali.

"Samo sam ga pitao neke naše stvari, znam da ima problem sa leđima. Prema mom mišljenju, on je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi, uživam dok ga gledam i nadam se da će da se uskoro vratiti na parket. Pričali smo o njegovoj budućnosti, ali ne mogu da vam kažem u koji će tim... Šalim se... Pričali smo samo o njegovom stanju"

Na pitanje o aplauzu kojim su ga zvezdaši dočekali i ispratili, Italijan je priznao da ga je taj detalj dirnuo.

"Platio sam im mnogo za to. Svakome sam dao po dolar, ali to je bila dobra investicija", nasmejao se Poceko.

"Hvala vam za ovo pitanje, dali ste mi priliku da kažem. Bio sam srećan, ne znam zašto su to uradili, možda zato što dobro izgledam (osmeh). Znači mi mnogo, jer sam čudna vrsta patuljka, napustio sam košarku sa mnogo emocija i uvek kad mogu da osetim da me neko ceni ili da mu se dopadam, onda mi to stvara zaista posebnu emociju. Kad sam bio igrač - igrao sam samo zbog toga. Kada ste trener, nije lako da pokažete emociju i strast i nije lako da imate kontakt sa navijačima... Rođen sam u Trstu, pa sam gledao vašu košarku i vaše mečeve i odrastao sam posmatrajući vaše igrače. Imam veliko poštovanje prema celoj bivšoj Jugoslaviji i znam da razumete košarku. Mnogo mi znači da dođem ovde i da dobijem tu vrstu... Ponestaje mi reči...", dodao je Italijan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC