• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MILAN: Ako ne dođe Obamejang, dajte Džeku

Autor Anadolija

Više izvora ističe da je prva želja “rosonera“ Obamejang igrač Borusije Dortmund, zato što je svoju karijeru počeo u omladinskom pogonu Milana. Međutim, ako se taj plan ne realizuje mediji navoda da će se okrenuti Džeki.

Ukoliko Milan ne uspije da dovede Pijerea-Emerika Obamejanga, onda će, prema navodima italijanskih medija, njihova prva meta kao pojačanje u napadu za narednu sezonu biti bh. reprezentativac Edin Džeko, najbolji strijelac Rome ove sezone.

Vinćenzo Montela, trener Milana juče je imao trosatni sastanak sa novim direktorima Masimilianom Mirabelijem i Markom Fasoneom, koji su preuzeli funkcije nakon preuzimanja kluba od strane kineskog investitora Jonghong Lija.

Tema sastanka u prvom redu bila je pronalaženje novog napadača koji bi zamijenio Karlosa Baku. Više izvora ističe da je prva želja “rossonera“ Obamejang igrač Borusije Dortmund, zato što je svoju karijeru počeo u omladinskom pogonu Milana.

Međutim, ako se taj plan ne realizuje mediji navoda da će se okrenuti Džeki, koji ima sjajnu sezonu u Romi i konačno se prilagodio Seriji A. Trenutno sa 25 pogodaka dijeli prvo mjesto na listi strijelaca, a u 46 takmičarskih utakmica ove sezone postigao je ukupno 35 golova.

S druge strane Roma očajnički želi prodati neku od svojih najvećih zvijezda kako bi uravnotežila svoje finansijske knjige, a Džeko bi mogao biti idealno rješenje, ukoliko postignu cijenu od najmanje 18 miliona evra za njega.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC