"Vrbas – m:tel 2017", 22. i 23. aprila u Banjaluci

Autor:

Sve je spremno za ECA Euro kup u kajaku i kanuu na divljim vodama

0
A- A A+
m:te, kajak, kanu Foto: Promo

Banjaluka će 22. i 23. aprila ove godine biti domaćin druge trke Euro kupa u kajaku i kanuu na divljim vodama "Vrbas - m:tel 2017".

Prema riječima Nikole Stankovića, direktora Kajak kanu kluba „Vrbas m:tel“ i trke Euro kupa, za takmičenje se  do sada prijavilo više od 20 ekipa iz devet nacionalnih saveza. Pripreme za takmičenje odvijaju se po planu, a u organizaciju su se ove godine uključili i volonteri banjalučkog Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta, ali i zaposleni iz Hidroelektrane na Vrbasu, koji se svake godine trude da nivo Vrbasa bude idealan i bez varijacija.

Tomislav Crnković, tehnički delegat Evropske i Svjetske kajakaške federacije, naveo je da je u proteklom periodu izvršen kontrolni tehnički pregled opreme, te da su uslovi za organizaciju potpuno ispunjeni.

Stavljanje Banjaluke na sportsku mapu svijeta je već petu godinu podržala i kompanija m:tel, generalni sponzor Kajak kanu kluba ''Vrbas m:tel''. m:tel je kompanija koja  promoviše prave vrijednosti, zdrav život i sportski duh, a osim manifestacije ECA Euro kup podržali su i kompletan program obilježavanja jubileja 70 godina postojanja ovog uspješnog sportskog kolektiva.

Ove godine manifestacija je uvrštena i u program obilježavanja Dana grada. Početak programa planiran je 22. aprila u 16 časova, kada će se voziti spust classic, od Slapa u Novoseliji do tvrđave Kastel u Banjaluci, a 23. aprila u 11 časova voziće se sprint na stazi u kanjonu Tijesno.

m:tel – imate prijatelje!

Ostale vijesti