• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matija Martek na Play Media Day 02

Autor mondo.ba

Ovogodišnji Play Media Day 02 će ugostiti stručnjaka za odnose sa javnošću, Matiju Marteka, koji će predstaviti temu “Može metar PR-a?”.

Matija će dati odgovore na pitanja kako postaviti ciljeve, šta mjeriti, gdje poboljšavati efikasnost, koje alate koristiti za optimizaciju rada i finalno, kako prikazati svoje napore i rezultate. Predavanje upozorava na potrebu odbacivanja zastarjelih metoda računanja efikasnosti PR-a poput AVE metode, te objašnjava kako dobro izmjeriti rezultate PR-a, koristeći savremene alate.

S tehnološkim razvojem 21. vijeka mijenjaju se i radna zaduženja, što su na svojoj koži osjetili i stručnjaci odnosa s javnošću. Dok neki i danas smatraju kako je PR samo održavanje odnosa s medijima, drugi već odavno znaju kako dobar PR direktno utiče na poboljšanje poslovanja određene kompanije.

Matija Martek je PR i marketing manager u Mediatoolkit kompaniji, koja stoji iza istoimenog alata za pronalazak korisnih informacija na internetu. Svoje višegodišnje iskustvo u digitalnom marketingu koristi za promociju Mediatoolkita u regionu, te istraživanje kvalitetnih PR praksi. Smatra kako svaka PR akcija mora imati svoj mjerljivi cilj i doprinositi cjelokupnoj poslovnoj organizaciji.

Play Media Day 02 održava se 19. maja na tvrđavi Kastel uz bogat konferencijski i muzički program. Kotizacije, kao i sve informacije o predavačima i programu možete pronaći na www.playmediaday.com.

Organizatori Play Media Day 02 su ove godine pripremili posebnu adrenalinsku avanturu za sve ljubitelje prirode, sporta, turizma i druženja „Adrenalin Play Media Day 02", koji se održava u subotu 20.05.2017. godine. Registracije se mogu obaviti na linku: www.playmediaday.com/adrenalin Ne propustite idealan spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS