• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Insinje i Napoli do 2022.

Autor Anadolija

Lorenco Insinje potpisao novi ugovor sa Napolijem.

Lorenzo Insinje potpisao je novi petogodišnji ugovor sa Napolijem, što znači da će u klubu iz rodnog grada ostati vjerovatno do 2022. godine.

Odlični 25-godišnji napadač davno je rekao da želi cijelu igračku karijeru provesti u Napoliju, a ugovor koji je danas potpisao potvrđuje te njegove riječi.

“Više sam nego sretan zbog produženja ugovora. Od djetinjstva sanjam da igram za ovaj klub i u njemu ostanem što duže. Tako sam sretan i ponosan što sam obnovio ugovor sa Napolijem. Prije nekoliko godina nisam ni vjerovao da ću ispuniti svoj san, a sada se mogu nadati da dres ovog kluba neću skinuti do kraja karijere“, kazao je Insinje, prenose italijanski mediji.

Koliko je Insinjeu važan novi ugovor sa Napolijem najbolje ilustruje činjenica da su današnjoj svečanoj ceremoniji u klubu prisustvovali i njegovi roditelji.

Insinje je za Napolij debitovao kao 18-godišnjak. Jedno vrijeme je proveo na pozajmicama u Fođi i Peskari, a od 2012. godine je standardni prvotimac. Ove sezone odigrao je 42 takmičarske utakmice i postigao 16 golova. U dresu reprezentacije Italije nastupio je 14 puta uz dva pogotka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC