• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tamna senka nad Ouklendom

Autor mondo.rs

Golden Stejt Voriorsi nižu pobede u NBA plej-ofu, ali njihov trener Stiv Ker prolazi kroz "pakao".

Stiv Ker u subotu je zbog bolesti propustio treći meč Golden Stejta i Portlanda, a lokalni list "Merkjuri Njuz" piše da bi njegovo odsustvo sa klupe Voriorsa moglo da potraje.

Trener aktuelnih šampiona Zapadne konferencije i NBA vicešampiona, leta 2015. je operisao leđa, zbog čega je propustio 43 utakmice sezone 2015/16.

Ove sezone je vodio ekipu na svim mečevima regularnog dela, kao i u prve dve utakmice uvodne runde plej-ofa, ali je u subotu zbog "ogromnih bolova" morao da ostane u hotelu, pa ga je zamenio asistent Majk Braun, nekada prvi trener Klivlenda i Los Anđeles Lejkersa.

Američki mediji pišu da Ker i dalje trpi posledice operacije od pre nepune dve godine, što se ispoljava kroz mučninu, glavobolju i druge probleme.

Voriorsi još nisu načisto šta je prouzrokovalo aktuelnu situaciju, pa samim tim ne mogu da kažu ni kada će on moći da se vrati svojim uobičajenim aktivnostima.

"Ratnici" su pobedom u gostima 113:119 poveli u seriji protiv Portlanda sa 3:0 i za plasman u polufinale Zapada - gde bi čekali boljeg iz serije Los Anđeles Klipers - Juta Džez (2:1) - potreban im je još jedan trijumf.

Stef Kari izjavio je posle meča da su igrači upravo zbog teškog stanja u kome se nalazio njihov trener "zapeli" da se izvuku iz deficita od 17 poena u prvom poluvremenu.

Osim pobede, Ker je za uspomenu dobio loptu kojom je odigrana ta utakmica.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC