• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagreb: Zlatna Žar ptica Marku Dukiću!

Autor mondo.ba

Banjalučki pozorišni autor Marko Dukić osvojio je nagradu Zlatna Žar ptica za predstavu "Pustolovine Boleta Komete" na Međunarodnom Naj, naj, naj festivalu u Zagrebu

 Marko Dukić osvojio nagradu u Zagrebu! Izvor: Marko Dukić/MONDO
Izvor: Marko Dukić/MONDO

Nagrada za ukupan umjetnički utisak s naglaskom na kreativnu i inovativnu animaciju na 17. Međunarodnom Naj, naj, naj, festivalu u Zagrebu osvojio je Marko Dukić, autor predstave "Pustolovine Boleta Komete", u izvođenju banjalučkog Nevid Teatra u koprodukciji sa Gradskim pozorištem Jazavac iz Banjaluke, navodi se na zvaničnoj internet stranici tog festivala.

Nakon odgledanih devet hrvatskih i četiri strane predstave u Gradskom kazalištu Žar ptica, o najboljima u 11 kategorija odlučio je stručni žiri u sastavu Želimir Mesarić, predsjednik, Bojana Radović, Marija Sekelez, Mia Mitrović i Marko Makovičić.

Naj, naj, naj festival završava se večeras dodjelom nagada i izvođenjem predstave "Ja i moji osjećaji" Gradskog kazališta Žar ptica.

U proteklih 17 godina na Naj, naj, naj festivalu prikazano je gotovo 270 predstava, od kojih su 60-ak izvela dječija pozorišta iz cijelog svijeta. Festivalske predstave od osnivanja do danas posjetilo je više od 70 hiljada posjetilaca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop