• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je Spaleti rekao "ljutitom" Džeki?

Autor mondo.ba

Kapiten Bosne i Hercegovine Edin Džeko žestoko je reagovao i opsovao trenera Rome Lućana Spaletija zbog izmjene na utakmici u Peskari (1:4).

Italijanski mediji su prepuni naslova o navodnoj svađi prvog strijelca Serije A i stratega "vučice", međutim, Lućano Spaleti je poslije utakmice na stadionu "Adrijatiko" naglasio da je sve "najnormalnije".

"Džeko? Nisam shvatio da je rekao da treba da se opametim. Ušao sam u svlačionicu i pozdravio se sa svima kao i obično. Sad ću pokušati da popravim stvar jer nisam primjetio ništa od toga. Izgledao je ljut ... Na sreću, odmah je otišao na klupu", rekao je Spaleti i potom pojasnio zbog čega je zamijenio kapitena "zmajeva".

"On je jedini napadač, rekao sam da bez njega ne želim igrati. Nije to bio čin nepristojnosti. Izveo sam ga jer je jedini napadač koji je igrao tokom cijele godine. Emerson je počeo da se muči, morao sam da ga izvedem, kao i Peredesa. Izveo bih sve napadače - Džeku, Mohameda Salaha, Stefana El Šaravija da ih sačuvam. To je bilo preventivno".

...
Izvor: YouTube

O samoj pobjedi, nakon koje je domaćin zvanično "preseljen" u Seriju B, Spaleti je istakao da je jedna od najvažnijih u ovoj sezoni.

"Zaslužujemo drugu poziciju, ali do kraja ima još pet kola i Napoli može da nas stigne. Lacio? Igraćemo snažno u gradskom derbiju, biti smireni i svjesni, kao i dosad".

Roma na pet susreta do kraja sezone ima četiri boda prednosti ispred trećeplasiranog Napolija, ali ima izuzetno težak raspored do kraja - najprije gradski derbi protiv Lacija, potom slijede mečevi sa Milanom i Juventusom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC