• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakos leti iz lige?

Autor mondo.ba

Iako je atinski klub već proslavio osvajanje 44. šampionskog pehara u istoriji, mogao bi da zbog incidenata na mečevima protiv Platanijasa i AEK-a ostane bez titule i čak bude izbačen u Drugu ligu Grčke.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Grčke u utorak će na sjednici donijeti odluku o kazni Olimpijakosu zbog izgreda na mečevima protiv Platanijasa i AEK-a.

Naime, na susretu sa Platanijasom, Atinjani su na poluvremenu fizički nasrnuli na goste i nastala je opšta tuča među igračima, dok je na kup utakmici sa gradskim rivalom AEK-om, navodno napadnut pomoćni sudija i to od strane fudbalera Olimpijakosa.

Ukoliko se "disciplinci" budu striktno pridržavali pravila, Olimpijakos bi mogao da ostane bez titule iako ima šest bodova više u odnosu na drugoplasirani PAOK, ali i da sljedeće sezone nastupa u drugom rangu grčkog fudbala.

Grčki mediji doduše sumnjaju da će Olimpijakos biti izbačen iz lige već predviđaju da će atinski velikan biti sankcionisan samo oduzimanjem šest bodova odnosno gubitkom titule.

Klub iz Soluna, koji s klupe vodi Vladimir Ivić, bi u tom slučaju postao šampion prvi put od 1985. godine jer ima bolji međusobni skor (1:2, 2:0).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC