• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ser Aleks ga trenirao, ali i školovao

Autor mondo.rs

Kako je čuveni menadžer "đavola" platio školovanje jednom od najtraženijih fudbalera Premijer lige.

Defanzivac Barnlija i novopečeni reprezentativac Engleske, Majkl Kin (24), jedan je od igrača koji će ovog leta biti na "meti" velikih klubova.

Već nedeljama unazad spekuliše se da će Totenhem, Liverpul, Everton i Mančester junajted voditi veliku trku za njegov potpis, a čini se da će Barnli morati da ga proda, zato što mu ugovor ističe u leto 2018. i jasno je da ga neće produžiti.

Junajtedov adut u ovoj trci je činjenica da je Kin upravo sa Old Traforda i stigao u Barnli 2014. i da mu je crveni dres ostao drag još iz perioda kada je sarađivao i sa slavnim Aleksom Fergusonom.

U intervjuu za "Tajms", Kin je otkrio veoma zanimljiv momenat koji je prošao sa ser Aleksom, iz vremena kada je 2011. tek stigao među seniore i kada je sa menadžerom razgovarao o svom školovanju.

Fergusonu je bilo izuzetno važno da Kin ne zapostavi rad na sebi, a na početku sastanka objasnio mu je: "Momci koji potpisuju stipendijski ugovor dobijaju 115 funti nedeljno".

Na pitanje kako pohađa školu, Kin je odgovorio Ser Aleksu da uzima privatne časove i da je samo na te fiksne troškove davao po 40 funti.

"Naterao me je da odem kod njega u kancelariju, da mu kažem koliko časova uzimam nedeljno i koliko to košta. Dao mi je onoliko novca koliko sam do tada potrošio, a onda je platio sve što je preostalo. To su detalji koji ga čine zaista posebnim", i danas pamti zahvalni Kin.

---------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC